Tel: +36/20/423-6480; vagy +36/20/777-2710. E-mail: flavin77@freemail.hu
  Új
  Flavin7 Golden Age ital, 500 ml
  A képek csak illusztrációk.
  Megosztás másokkal:

  Flavin7 Golden Age ital, 500 ml

  Cikkszám: 2029490F
  Kiszerelés: db
  139 700 Ft
  Nettó: 110 000 Ft +áfa
   db
  Rövid ismertető:
  Új generációs genetikai fiatalító, DNS javító készítmény.

  Főbb hatásterületek:
  - antioxidáns hatás
  - genetikai fiatalító
  - DNS javítás

  Termékismertető

  Összetevők: Flavonoidok: Apigenin, Sylimarin, EGCG, Resveratrol, Hesperidin, Quercetin, Luteolin, Rutinum, Dihydroquercetin, Antocianin, Kaempferol, Naringenin
  Részletesen: szűrt-tisztított víz, Flavin7 Bioflavonoid komplex (vörösszűlő mag-héj, cirokmag héj, feketeszeder mag-héj, feketecseresznye mag-héj, feketeribizli mag-héj, pirosribizli mag-héj, szívna héj, almahéj szárított örleményei). Édesítőszer: stevia (steviol glikozid), CD-polidextrin, dihidroquercetin (98%), naringenin (98%), genistin (98%), glicin, Astragalus membranaceus (Fish.) gyökér kivonat (artragaloside IV.) fisetin (98%), Polygonum cuspidatum gyökér kivonat (resveratrol 98%), Isoquercetin (95%), cink-acetát, daidzein (98%)m tea polifenol (EGCG 50%), Astragalus memranaceus (Fish.) gyökér kivonat (cycloastragenol 98%), gránátalma örlemény, Rhodiola rosea gyökér örlemény, paradicsom kivonat (likopin 5%), kamilla virág kivonat (apigenin 98%), máriatövis kivonat (silymatin 80%). Színezék: Vitis Red 4P-WS (antocianin 4%), Glycyrrhizia glabra extract (glabridin 40%), Sopia japonica L. kivonat (quercetin 98%), keserű narancs kivonat (hesperidin 90%), földimogyoró liofilizált koncentrátum (luteolin 98%), Sophora japonica L. kivonat (rutin 95%).

  Flavin7 GoldenAge egy polifenol koncentrátum folyadék formában, amely tartalmazza a bioflavonoidok jótékony hatását, ami rendkívül hasznos az emberi szervezet számára.

  A bioflavonoidok, mint „szuper antioxidánsok”, segítenek csökkenteni:
  - az LDL koleszterin szintet, 
  - a magas vérnyomást, 
  - erősítik az immunrendszert, 
  - lassítják az öregedés folyamatát, 
  - gyuladáscsökkentő hatásúak,
  - elősegítik a szervezet természetes méregtelenítését.

  Mik azok a bioflavonoid-ok?
  A növények gazdagok aromás vegyületekben, ilyenek többek között a bioflavonoidok, amik a polifenolok családjába tartoznak.
  A bioflavonoidok emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásai, régóta ismeretek. 
  Folyamatos klinikai kutatások zajlanak napjainkban is világszerte, a még teljesebb megismerés érdekében.
  A bioflavonoidok többek között antibakteriális, antivirális és májvédő hatásúak továbbá segítenek a fogszuvasodás megelőzésében éppúgy, mint a bőrünk regenerálásában.
  A bioflavonoidok elsősorban az emésztőrendszerben és a keringési rendszerben fejtik ki a hatásukat. 
  Csökkentik az LDL koleszterin szintjét, jótékonyan hatnak az érelmeszesedésre, javítják a vérkeringést és a vérrögképződés megakadályozásában (trombózis) is komoly szerepet játszanak. 
  Pozitív hatással vannak a szív és a keringési rendszer javításában, a sejtfal rugalmasságára, csökkenti a koleszterin szintet, és megakadályozzák a vérrögök kialakulását (trombózis megelőző hatás).

  További jótékony hatásai a szervezetre.

  Sejt élettartam hosszabbítása
  - védi a mitokondriumokat
  - támogatja a sejtek energia termelő folyamatait
  - megőrzi a genetikai információ tartalmát
  - növeli a sejtek élettartalmát

  Epigenetikai kor fiatalítás
  Mit jelent az epigenetika?
  Az epigenetika tudománya azt tanulmányozza, hogy a környezeti hatások és más külső-belső tényezők miként befolyásolják a gének működését. 
  A kifejezés a görög epi- (feletti) és a genetika (öröklés tudománya) szavak összekapcsolásából származik, ami arra utal, hogy az epigenetikai változások nem az öröklődés útján, hanem azon felül érvényesülnek.
  Minden ember egyéni genetikai állományt örököl a szüleitől, melyek meghatározzák tulajdonságait, képességeit, hajlamait, illetve azt, hogy miként alakul az egészségi állapota, milyen betegségekre lesz fogékonyabb. 
  Ma már egyre inkább úgy tűnik, hogy mindezek nem kizárólagosan a gének szerkezetétől függnek: bizonyos gének a környezeti tényezőktől függően kapcsolnak be és ki, vagyis a környezeti hatások a gének eltérő kifejeződését eredményezhetik.
  A genetika és az epigenetika egyaránt a géneket vizsgálja: a genetika a gének szerkezetét és változásait, az epigenetika pedig a szervezetek örökletes változásait tanulmányozza, melyeket a gén expressziójának (megnyilvánulásának, kifejeződésének) változása okoz. 
  Az utóbbi években nagy fejlődésnek indult epigenetika tehát azt vizsgálja, hogy a környezeti tényezők – táplálkozás, stressz, szerhasználat, testmozgás stb. – hatása milyen molekulárisan igazolható változásokat okoz az egyén, illetve az utódai génkifejeződéseiben.
  Hogyan befolyásolhatjuk utódaink egészségét?
  Az epigenetika szerint az utódaink tulajdonságaiért is felelősek lehetünk, mivel az édesanya étrendje és más életmódbeli tényezők (dohányzás, stresszszint) megváltoztathatják a magzat génműködését. 
  Ebből következik az is, hogy jó irányba lehet befolyásolni a gyermek későbbi egészségét kiegyensúlyozott étrenddel, egészséges életmóddal. 
  Általánosságban elmondható, hogy a lelki egészség, valamint az egészség megélése is fontos részét képezik a tudatos családtervezésnek.

  A flavonoidok főbb hatásai.
  - gyulladáscsökkentő hatás
  - antivirális, antibakteriális hatás
  - immunmoduláns*
  - májvédő és tisztító hatás
  - asztma és allergia ellenes hatás
  - csökkentheti a cukorbetegség hosszútávú szövődményeit

  A gyulladáscsökkentő hatás fontos, mivel többek között az érelmeszesedés és a szívinfarktus, illetve ezek szövödményei a különböző gyulladások miatt következnek be.
  A flavonoidok képesek a vírusfertőzés különböző stádiumaiban, főleg molekuláris szinten hatni, így jótékonyan lépnek fel a legkülönlegesebb vírusfertőzések ellen az által, hogy meggátolják a vírus kapcsolódását a gazdasejthez, illetve gátolják a vírus szaporodását.. Pl. herpes simplex, poliovírus, illetve az influenzavírusok széles spektruma.
  Az immunrendszer kulcsfontoságú szerepet játszik az emberi szervezet fertőző betegségei és a rák (daganat) elleni küzdelemben. A kvercetin (quercetin), luteolin, fizetin és az apigenin flavonoidok az immunrendszer modulátorainak tekinthetők, mivel jelentősen képesek poztívan befolyásolni az immunválaszt.
  A flavonoidok bizonyítottan regenerálják az elöregedett, legyengült májat.
  A kvercetin (quercetin) egy természetes antihisztamin, amely hatással van a szervezet hisztamin termelésére, és egyéb gyulladásokat okozó vegyületek termelésére. Ezenkívül gátolja az asztma-, és allergia kialakulását elősegítő enzimek működését.

  Szív-, és érrendszer támogatása, védelme
  - érelmeszeresedés gátlása
  - stroke megelőzése és következményeinek enyhítése
  - a vérnyomás optimalizálása
  - szívroham megelőzése és a szívizom regeneráció elősegítése
  - érelzáródások esélyének csökkentése

  Mik azok, és miért fontosak a telomerek?

  Mindannyian ismerünk olyan embereket, akik valós korukhoz képest meglepően fiatalabbnak vagy éppen idősebbnek látszanak. 
  A tudósok napjainkban már képesek meghatározni az öregedés gyorsaságát a telomereink hosszának elemzésével. 
  A telomer a kromoszómát alkotó DNS-szál két végén található rövid, többszörösen ismétlődő szakasz. 
  Előzetes kutatások adatai szerint a helyes étrend, a megfelelő testmozgás és a pihenés segítheti a telomer-régió fennmaradását, lelassíthatja a sejtek öregedését és egyes krónikus megbetegedések súlyosbodását.
  A telomereket gyakran a cipőfűző végén található műanyagvégződésekhez hasonlítják. 
  A telomer-régió nem tartalmaz genetikai anyagot, így ha ez a szakasz rövidül a sejtosztódás során, úgy a genom sértetlen marad és a kromoszómák sem bomlanak meg. 
  A telomer szakasz nélkül a sejtek képtelenek lennének a megfelelő osztódásra, a kromoszómák végei összekapcsolódhatnának vagy átrendeződhetnének.
  A telomerek minden egyes sejtosztódás alkalmával egyre rövidebbek lesznek. 
  A kritikus hossz elérésekor instabillá válnak és bekövetkezik a programozott sejthalál, az apoptózis. 
  Ha az egyén telomer-hosszúságát összehasonlítjuk a korcsoportjában mérhető átlag telomer-hosszal, megtudhatjuk, hogy az egyén telomerjei rövidebbek vagy hosszabbak az átlagnál. 
  Az életkor, a genetikai tényezők, az életmód, a betegségek és a gyógyszerhasználat egyaránt hatással vannak a telomerek hosszára. 
  Az átlagosnál rövidebb telomer-régióval rendelkező emberek gyorsabban öregedhetnek hosszú telomerű kortársaiknál.
  Tehát, a telomerek minden sejtosztódásnál egyre rövidebbek lesznek, viszont a telomerek hossza meghatározza a biológiai életkorunkat.
  Kimutatták, hogy a krónikus oxidatív stressz a fő okozati tényezője a telomer rövidülésének és a sejtöregedésnek.
  A telomer átlagos hossza rövidebb a férfiaknél, mint a nőknél.
  (Részben ennek is betutható, hogy a nők átlagéletkora hosszabb, mint a férfiaké!)
  A rövidebb telomer növeli a betegségek kockázatát.
  A telomerek hosszának kritikus szerepe van az öregedésben, a sejtburjánzásban (daganat), a szöveti regenerációban, az oxidatív stresszel szembeni védekezésben, a gyulladásokban.
  A készítmény olyan további összetevőket is tartalmaz, amely a telomer kromoszómát ismétlődő szakaszának javítását segíti.

  * - Mi az immunmoduláció? 
  A modern, nyugati társadalomban az autoimmun betegségek egyre gyakoribbá váltak, ennek köszönhetően pedig megváltozott az immunrendszeri egészségről való párbeszéd is: immunerősítés (azaz a szó szoros értelmében az immunrendszer stimulálása) helyett nagyobb figyelem irányul az immunmoduláció és ezzel együtt az immunmodulánsok felé.
  Ahhoz, hogy megértsük az immunmoduláció és az immunmoduláns jelentését, előtte két másik fogalmat kell megmagyaráznunk. 
  A túl gyenge immunrendszeri működés fokozását immunstimulációnak (immunserkentés) nevezzük, mondhatjuk azt, hogy ez a klasszikus értelemben vett immunerősítés.
  Ennek az ellenkezője, amikor az immunrendszer túlzott működését (pl. autoimmun betegségek bizonyos eseteiben) vissza kell fogni, ez az immunszupresszió (immungátlás). 
  Az immunmoduláció, e kettő állapotot foglalja magában. 
  Ha le van gyengülve az immunrendszer, akkor az immunmoduláló tápanyagok immunstimulálókként működnek, de nagyon fontos, hogy sohasem stimulálnak túl! Immunrendszeri túlműködés esetén pedig az immunmoduláló tápanyagok immungátlóként viselkednek. 

  További kedvező hatások:
  - Ionofór hatás: hatóanyagok a sejten belül is.
  - Hatékony felszívódás a ciklodextrin által.
  - (Fogyasztása: 2-3 percig a nyelv alatt tartva)
  - Kategóriateremtő innováció ionofor bioflavonoidokkal 

  Ionofor hatás:
  Az Ionoforce technológia használatával könnyebben tudnak a daganatellenes hatóanyagok bejutni a sejtekbe, így hatékonyabban tudják a daganatos sejtek osztódását megakadályozni.

  Hatékony felszívódás:
  A ciklodextrinek kémiai tulajdonságaik révén képes a kapcsolt molekulát jóval nagyobb hatékonysággal eljuttatni olyan közegbe, ahol eredetileg csökkent felszívódási kapacitással rendelkeznek.
  Az új technológiának köszönhetően a szájüregben a nyálhártyán keresztül való felszívódás jóval hatékonyabb, mint a hagyományos készítmények esetén.

  Összességében:
  A hatóanyagoknak és a technológiának köszönhetően a flavonoidok bio-hasznosulása a bázis értékről 50 – 200 szorosára növekedett. 
  A további hatóanyagok és a ciklizálás a természetes daganat ellenes védekezést reaktiválja (újra működésbe hozza).
  A hatóanyagok koncentráltabbak és hatékonyabbak a célterületen és környezetükben.
  - https://www.flavin77.eu/cikk/Vajon_-mi-az-a-cyclodextrin-molekula_

  Elsősorban prevencióra, megelőzésre, egészségmegőrzésre javasolt!

  Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében! 
   
  Felhasználási javaslat: 20 ml/nap, 2-3 alkalomra elosztva. 
  Fogyasztáskor a folyadékot tartsa nyelv alatt 2-3 percig, utána nyelje le!
  Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
  Fogyasztás előtt rázza fel!
  Tárolás: felbontás nélkül szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve.
  Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó!
  Kérjük, az üvegbe ne igyon bele, mert esetleg erjedési folyamatokat indíthat el!
  Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

  Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

  Megjegyzés: A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!
  A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót!
  Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek.
  Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!
  Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!
  A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek.
  A jogszabályok alapján, az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására.
  Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
  Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
  Webáruházunk nem foglalkozik, foglalkozhat gyógyítással, probléma megoldással!
  Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
  Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
  Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!
  Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

  Termék értékelés és véleményezés

  Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.