Tel: +36/20/423-6480; vagy +36/20/777-2710. E-mail: flavin77@freemail.hu

  Gyermekkorban (is) fontos az immunrendszer támogatása!

  2023-08-28 12:38
  Úgy gondoljuk, hogy az alábbi mondatokkal szinte minden szülő egyetért.
  Amikor lebetegszik a gyermek, nem csak a beteg gyerekek ápolása sok esetben körülményes, hanem legalább egy szülő is kénytelen szabadságot kérni ezekre a napokra.
  Ez pedig azzal jár, hogy a pihenésre szánt szabadság helyett, a gyermeket kell ápolni, a kereset kiesésről, vagy csökkenéséről, illetve a sok helyen körülményes kiesett napokról már nem is beszélve!
  De sok munkahelyen nem is nézik jó szemmel, ha a gyerek miatt betegszabadságra megy a szülő!
  Éppen ezért fontos, hogy odafigyeljünk a gyerekekre!
  Nem csak akkor, amikor elkezdődik az óvoda, vagy iskola, hanem már a nyári hónapokban kezdjük el az immunrendszerük támogatását, hogy minél kevesebbszer legyenek betegek!
  A különböző betegségek a legkisebbekre is minden évszakban leselkednek: az őszi, téli náthaszezon, a tavaszi kiszámíthatatlan időjárás és a nyári strandolások, uszodalátogatások során mind-mind fertőzések érhetik a gyermekeket.
  A kicsik ráadásul nagy, akár 30-40 fős közösségekbe járnak: a bölcsőde, óvoda és az iskola zárt légtereiben a kórokozók száma kifejezetten magas lehet.

  Így tehát elmondható, hogy a betegségek elkerülhetetlenek fiatal korban – azonban ha kellőképpen erős a kisgyermek immunrendszere, akkor kevésbé fogja a szervezetét megviselni a betegség.
  A kiegyensúlyozott étkezés és a megfelelő folyadékbevitel természetesen a legkisebbek immunrendszerét is erősíti, nem csupán a felnőttekét.

  Egy változatos, gyümölcsökben és zöldségekben gazdag étrend segít ellenállóbbá tenni a kicsik szervezetét.
  A legjobb természetes immunerősítők közé tartozik a vörös gyümölcsök, a fokhagyma, a zöldpaprika, a karfiol, a sárgarépa és a méz is.
  Ezzel szemben kerülni kell a csokik, chipsek, cukorkák túlzott fogyasztását– adjon helyette magvakat, gyümölcsöket, zöldségchipset a gyermekének!
  A napi folyadékbevitel elsősorban szénsavmentes vízzel történjen, amit néha cukrozatlan teával, vagy 100%-os rostos gyümölcslevekkel is ki lehet egészíteni.

  Ideális esetben a kicsik vitaminszükségletét friss zöldségekkel, gyümölcsökkel és napfénnyel lehet biztosítani, de három éves kor felett már szükség esetén ez kiegészíthető készítményekkel.

  Eddig is sok szülő rendelte meg gyermekeinek a Flavin77 Kid szirupot, most a gyártó cég egy újabb készítményt hozott forgalomba, amely hasonló, viszont hatékonyabb felszívódással, illetve D-vitaminnal is gazdagították!
  Igaz, még csak nyár van, és több gyümölcsöt (?) fogyasztanak a gyermekek, de ajánlatos már most elkezdeni a gyermekek felkészítését az őszi hónapokra, hogy lehetőleg minél kevesebbet legyenek betegek!
  A gyermekek mellett, a felnőttek számára is egy új terméket hozott forgalomba a gyártó cég, amely a felnőttek immunrendszerének a támogatására készült!

  A gyermek immunrendszerének támogatása mellett, saját szervezetének az immunrendszerét is erősítse egy szintén most megjelent készítmény fogyasztásával!

  Válasszon, és fogyassza az alábbi termékeket (kattintson a termék nevére a részletes leíráshoz):

  2023-08-28 12:38