Tel: +36/20/423-6480; vagy +36/20/777-2710. E-mail: flavin77@freemail.hu
  Új
  Flavin7 Artemisinin Absinthium kapszula, 100 db
  A képek csak illusztrációk.
  Megosztás másokkal:

  Flavin7 Artemisinin Absinthium kapszula, 100 db

  Cikkszám: 2031620F
  Kiszerelés: db
  41 800 Ft
  Nettó: 32 913 Ft +áfa
   db
  Rövid ismertető:
  Artemisinin absinthium hajtás kivonat hatóanyaga + Resveratrol + Dihydroquercetin + Flavin7 bioflavonoid komplex
  Az artemisinin hatékonyságát további daganatellenes hatóanyagok segítik.
    
  Főbb hatásterületek:
  - daganatos megbetegedések 
  - leukémia
  - megelőzés 

  Termékismertető

  Összetevők: Artemisinin absinthium levél kivonat (98%), Sophora Japonica L. extract (Resveratrol 98%), Sophora Japonica L. extract (Dihydroquercetin 98%), Flavin7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), HPMC kapszula (hipromellóz, cink-oxid, sűrítőanyag: karragén, emulgeálószer: glicerin).

  A várható életkor megemelkedésével olyan betegségek kerültek a vezető halálozási okok élére, mint az érrendszeri betegségek, vagy a második helyen szereplő rákos megbetegedések.
  Hazánkban 2012-ben több mint 33 ezer ember halt meg rosszindulatú daganatok következtében.
  A nemek tekintetében eltérő daganattípusok alakulnak ki, ám kijelenthetjük, hogy a tüdőrák tehető felelőssé a legtöbb daganatos beteg haláláért.

  A genetikánk, a táplálkozásunk, élőhelyünk, életmódunk komoly befolyással bír egészségi állapotunk alakulásában.
  A szakértők becslése szerint 2030-ra a daganatos megbetegedések száma 26 millióra nő világszerte, és évente 11,5 millió rák okozta haláleset várható.
  A daganat kialakulása sok esetben megelőzhető néhány étkezés és életmódbeli változás bevezetésével.

  Világszerte számtalan laboratóriumban foglalkoznak a krónikus betegségek kezelésének, gyógyításának lehetőségeivel.
  Köztudott tény, hogy a gyógyszerek legtöbbje rendelkezik mellékhatásokkal, amelyeket gyakran más gyógyszerekkel próbálunk ellensúlyozni.
  A naturális medicina ismét segítségünkre sietett egy ősi malária ellenes növénnyel és kivonatával.
  Ezek az életmentő növények az édes üröm (Artemisinin absinthium), illetve az egynyári üröm (Artemisia annua) és érdekes rákos sejteket elpusztító hatóanyaga az Artemisinin.

  Hogy mi a hatásmechanizmus és milyen bizonyítékokkal rendelkezik az orvostudomány?
  Választ kapunk minden kérdésünkre, de előtte tekintsük át milyen elterjedt betegségek kezelésére ajánlható ez a rákölő vegyület.

  Az emlőrákról hazánkban:
  Az emlőrák vagy mellrák az emlő sejtjeiből kiinduló daganatos megbetegedés.
  Leggyakrabban az emlő mirigyszövetéből, illetve a tejutak falát bélelő hámszövetből kiinduló rosszindulatú daganat.
  Az emlőrák Magyarországon a leggyakrabban előforduló női rosszindulatú daganatos megbetegedés (a bőrdaganatokat leszámítva, amelyeket általában a rákstatisztikákban nem tüntetnek fel a többi daganattal együtt), 2011-ben a Nemzeti Rákregiszter adatai szerint 6923 új emlőrákos beteget diagnosztizáltak.
  A halálozásokat tekintve pedig a harmadik helyen áll a tüdő- valamint a vastag-és végbélrák mögött, 2012-ben 2096 halálesetet okozott.
  Ha a betegséget korán felismerik (a daganat mérete 2 cm-nél kisebb, sem nyirokcsomó-érintettség, sem áttét nincsen), akkor viszonylag jó eséllyel lehet kezelni, későbbi stádiumban azonban a túlélés esélyei rosszabbak (az ötéves túlélés III. stádiumban mintegy 50%, IV. stádiumban 20% alatti).
  A prognózis számos további tényezőtől is függ, például a daganat szövettani típusától vagy attól, hogy ösztrogén receptor vagy növekedési faktor receptor pozitív tumorról van-e szó.
  Európában a rosszindulatú megbetegedések – ezek között az emlőrák is – túlélési esélye tekintetében Magyarország a legrosszabbak közé tartozik.
  A mellrák a posztmenopauza állapotában lévő nőknél népbetegségi szintre emelkedett az utóbbi időben.
  Az Országos Onkológiai Intézet felmérése szerint hazánkban élete során minden tizedik nő személyesen is megtapasztalja az emlőrákot.
  Ennek ellenére a nők többségének nincsen a birtokában elegendő információ a rákos betegségekkel kapcsolatban.
  Mivel az emlő férfiakban és nőkben ugyanazokból a szövetekből épül fel, az emlőrák férfiakban is kialakulhat.
  Férfiaknál a mellrák gyakorisága százada, mint a nőknél, de a rákos esetek túlélési esélye statisztikailag megegyezik a nőknél és a férfiaknál.

  Okok:
  Azok a nők, akiknek a családjában (nagymama, édesanya, leánytestvér) előfordult mellrák, veszélyeztetettebbek, mint akiknek a családjában nem fordult elő.
  A genetikai háttér ezen esetekben a BRCA1 és a BRCA2 gének dominánsan átörökíthető mutációjára vezethető vissza. A genetikailag kódolt esetek jellemzően fiatal korban - 40 év alatt - fordulnak elő.
  Kockázati tényezőt jelent, ha a menstruáció 12 évesnél fiatalabb korban kezdődött, ha a változókor 55 éves kor után jelentkezett, ha a nő soha nem szült, vagy első terhességét 30 éves kora felett hordta ki.

  Tünetek:
  A legjellemzőbb tünet, hogy csomó tapintható az emlőben.
  Az esetek 80%-ában azonban ez nem jelent rosszindulatú elváltozást.
  A mellrák tüneteire általában jellemző, hogy a daganatos emlő alakja és mérete megváltozik.
  Az emlőből váladék távozhat.

  Ha a daganat bőrrel történő összekapaszkodása behúzódásokat okoz, az emlőbimbót befelé fordítja, és helyzetét úgy rögzíti.
  Később a bőr kifekélyesedik.
  A fájdalom nem jellemző, korai szakaszban csak az esetek kb. 10%-ában jelentkezik.
  Legfontosabb az idegentest-érzés, a tapintható, jellegzetes szövettöbblet.
  A bőrfelszín egyenetlensége, behúzódása, kidudorodása, kifekélyesedése, és a duzzadt, kanyargós vénák megjelenése az emlőn szintén intő jelek.
  Késői stádiumában a tüneteket főként az áttétek produkálják.

  Artemisinin
  Az Artemisinin absinthium levél kivonat hatóanyagát, az Artemisint már nagyon régen is többek között a malária gyógyítására már használták Kínában.
  Hatásának alapja, hogy programozott sejthalált indít be minden szokatlanul magas vastartalmú sejtben és/vagy a maláriával fertőzött sejt jóval magasabb vastartalmú, mint az egészséges sejtek.

  Hármas hatásmechanizmus:
  Sejtosztódást gátló hatás, programozott sejthalál előidézése, megakadályozza a daganat tápanyag ellátását.
  Fokozza a vizsgált sejtvonal sugárérzékenységét,tehát kemoterápia és sugárkezelés esetén is javasolt!
  Az artemisinin szelektív daganat-ellenes hatása azon alapul, hogy akkor fejti ki sejtpusztító hatását, ha a sejtben a vas koncentrációja magas.
  A normál sejtekkel ellentétben a daganatsejtek jó része könnyen vesz fel vasat, és ezért az egészség- és sejtekre nem toxikus artemisinin a daganatsejteket magasabb vastartalmuk miatt célzottan elpusztítja.
  Ezért magas vastartalmú termék (pl. Flavitamin Vas, vagy Cékla kapszula fogyasztása javasolt mellette!)

  Orvostudományi publikációk absztraktjai:

  Resveratrol
  A rezveratrol növényekben előforduló, nem flavonoid típusú, a polifenolok közé tartozó vegyület. 
  Főleg a gyümölcsök, termések héjában a héj második, harmadik sorában fordul elő. 
  Elsősorban a szőlőben, vörös szőlőben, vörösborban, magban, kocsányban található meg. 
  Jelentős mennyiségben tartalmaz rezveratrolt a kakaó, az étcsokoládé és a mogyoró is. 
  A növény immunválaszként termelt vegyülete, mely a fertőzésektől védi. 
  Mennyisége az éghajlat, a talaj és a növénykezelés függvénye. 
  Forrás: wikipédia

  A resveratrol a szervezetben lévő szabad gyököket képes semlegesíteni, de más csodás hatásokkal is rendelkezik, hiszen gyulladáscsökkentő, öregedésgátló, rákellenes, antioxidáns, neuroprotektív és antimikrobiális hatású is egyben.
  A szőlő nagy mennyiségben tartalmazza a resveratrol nevű vegyületet. 
  Egy tanulmány arról számolt be, hogy hatékony lehet a tüdőrák kezelésében.
  A kutatók azt figyelték meg, hogy resveratrol-kiegészítők hatására mintegy 45 százalékkal csökkent a tumor mérete.
  A resveratrol semlegesíti a szervezetben a káros hatású szabad gyököket, amelyek negatív hatással vannak a légzésre, az anyagcserére, de a gyorsabb öregedéshez és a számos más betegség kialakulásához is szervesen kapcsolódnak.
  Bebizonyosodott, hogy a resveratrollal kezelt egerek esetében kisebb valószínűséggel alakultak ki tumorok, vagy ha ki is alakultak, kisebb méretűek voltak.
  /Forrás: gyogyszernelkul.com/

  Dihidrokvercetin
  A dihidrokvercetin (DHQ), más néven taxifolin, sok növényben gyakran előforduló flavonoid. 
  A dihidroquercetinről kimutatták, hogy erős antioxidáns hatással rendelkezik, és számos jótékony tulajdonsággal rendelkezik az emberi egészségre, különösen az a képessége, hogy gátolja bizonyos típusú rákos sejteket.
  Kimutatták, hogy számos rákos sejttípusra antiproliferatív hatást fejt ki azáltal, hogy gátolja a rákos sejtek lipogenezisét.
  A dihidrokvercetin (Taxifolin 3, 5, 7, 3′,4′-pentahidroxi-flavanon) egy működőképes flavonoid, bőségesen megtalálható olívaolajban, szőlőben, citrusfélékben és hagymában. 
  A Taxifolin (TAX), az élelmiszerek és gyógynövények elterjedt bioaktív komponense, rendkívül sokféle farmakológiai és biokémiai hatást mutatott, beleértve a májvédő, cukorbetegség elleni, kardioprotektív, daganatellenes, neuroprotektív és gyulladáscsökkentő hatásokat, és csodálatos szerepet játszott az Alzheimer-kór kizárása. 
  Ezenkívül a TAX hatékony antioxidáns hatással rendelkezik, amely fokozza az apoptózist, amelyet a rákellenes szerek széles választéka ösztönöz.
  /Forrás: bmccanner.biomedcentral.com/

  Figyelmeztetés: 
  - A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható! 
  - Javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet! 
  - Gyermek elől gondosan elzárandó! 
  - Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztás mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti. 

  Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben:

                                 1 kapszula               2 kapszula
  Artemisinin:             294 mg                    588 mg
  Össz polifenol:           83,4 mg +- 10%      166,8 mg +- 10%
  ebből: -flavonoid:       58,4 mg                   116,8 mg
  Rezveratrol                 20 mg                       40 mg
  Dihydroquercetin        10 mg                       20 mg

  A termékhez vas (pl. Flavitamin Vas) fogyasztása javasolt!

  Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében!

  OGYÉI Notifikációs szám: 33639/2024
   
  Felhasználási javaslat: 2x1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2x2 kapszula/nap. 
  Bő vízzel bevenni!
  Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
  Tárolás: szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.

  Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

  Megjegyzés: A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!
  A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékozatót!
  Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek.
  Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!
  Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!
  A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek.
  A jogszabályok alapján, az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására.
  Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
  Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
  Webáruházunk nem foglalkozik, foglalkozhat gyógyítással, problémamegoldással!
  Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
  Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
  Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!
  Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

  Termék értékelés és véleményezés

  Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

  Mások ezt tették még a kosárba