Tel: +36/20/423-6480; vagy +36/20/777-2710. E-mail: flavin77@freemail.hu
Fokhagyma kapszula, 100db
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Fokhagyma kapszula, 100db

Cikkszám: 365
Kiszerelés: db
1 600 Ft
Nettó: 1 260 Ft +áfa
Betöltés...

 db
Rövid ismertető:
Fokhagyma - fűszer vagy orvosság?
Nehéz szólni a fokhagymáról, annyi értékes tulajdonsága van. 
Minden szempontból, nagyon jó gyógyhatása van, mert vitaminokban és ásványi sókban bővelkedik. 
Normalizálja a szapora szívműködést, oldja a szív koszorúereinek görcsét ennek következtében javul a szívizom vérellátása.
Főbb hatásterületek:
- tapasztalatok szerint az érelmeszesedés megelőzésére és gyógyítására az egyik leghatásosabb szer a fokhagyma
- a népi gyógyászatban régóta használják, főként magas vérnyomás, elhízás ellen, illetve fiatalító szerként
- normalizálja a szapora szívműködést, oldja a szív koszorúereinek görcsét ennek következtében javul a szívizom vérellátása
- fokozza a szív teljesítőképességét, a fokhagymakivonat a szív koszorúereiben is megakadályozza a vérrögképződést
- legújabb kutatások alapján egyértelművé vált a növény fogyasztásának rákellenes hatása is

Termékismertető

Összetevők: fokhagyma őrlemény (0,6% allicin tartalommal), zselatin, színezék (titán-dioxid ).

A csodálatos FOKHAGYMA
A fokhagymát (Allivum Sativum) már 5 ezer éve használják gyógyszerként és egészség-védőként. Igen elterjedt volt a használata az ősi Asszíriában, Egyiptomban, Indiában, Görögországban és Kínában.
Az allicin a fokhagyma legfontosabb biológiailag aktív eleme. Kutatások antibakteriális, lipid csökkentő, vérrögképződés-csökkentő, vérnyomáscsökkentő, rákellenes, antioxidáns, gomba-, baktérium- és vírusölő hatását mutatták ki.
A fokhagyma hagyományos gyógyszer a népi gyógyászatban. Még a boszorkányűzésben is szerepet kapott, ami azt bizonyítja, elődeink igencsak hittek hatóerejében.
Több mint 200-féle biológiailag aktív anyagot - vitamint, ásványi anyagot, aminosavat és enzimet tartalmaz.
A fokhagyma fő hatóanyaga az erőteljes antibiotikus hatású allicin, amely emésztés közben az allináz enzim hatására keletkezik a növényben lévő allinból.
A fokhagyma előnyös hatását a készítmény úgy fejtik ki, hogy eközben elkerülhető a fokhagyma átható szagával járó kellemetlenség, illetve a nyers fokhagyma okozta gyomorégés.
 
Koleszterin-csökkentő:
A fokhagyma nemcsak megakadályozza a koleszterin illetve a zsír lerakódását a vérben, hanem képes a már lerakódott masszát feloldani, csökkenteni a vér koleszterin szintjét. Nem szabad azonban túlzásba vinni, mert a fokhagyma csökkenti ugyan az LDL-t de ugyanakkor csökkenhet a HDL is, ami szívelégtelenséghez vezethet.
Arterioszklerózis, mely úgy keletkezik, hogy a véredények falára lerakódnak anyagok, és ezáltal fokozatosan kisebbé válik a vér járata az artériákban. Minél szűkebb a járat, annak arányában emelkedik a vérnyomás, és annál nagyobb feladat terheli a szívet. Végül a kapilláris vérerek eldugulnak és megjelennek a kísérő bajok, valamint a szívben legtöbb esetben koszorúér szűkület alakul ki, aminek következtében csökken a szív vérellátása. Mind gyakoribb a szívtáji fájdalom, s beköszönt a végső baj, a szívszélhűdés.
Természetesen a végső kifejlődést nem szabad megvárni, meg kell tenni az intézkedéseket a táplálkozási szokások megváltoztatására.
Baktérium és vírusölő: 
Valamikor a fokhagymával gyógyították a tífuszt, kolerát stb., de hatékony a fokhagyma a candida gombabetegséggel szemben. Szinte minden emberben van kisebb-nagyobb mennyiségű élesztő gomba ami a nyálkahártyákon telepszik meg, és gyulladást okoz, mely több betegség alap-okozója lehet. Legjobb védekezés ellene a fokhagyma.
Féregűző:
Kevés olyan gyerek van, aki valamilyen állattal van kapcsolatban és nincs valamilyen bélférge, mely ellen szintén hatásos a fokhagyma.
Tisztítja a légutakat:
A fokhagymának a meghűléses betegségek gyógyításában is nagy szerepe van , de asztma, köhögés, szamár-köhögés, hörghurut, stb. kezelésére is eredményes.
Emésztési zavarok esetén:
A fokhagymának nemcsak az étel tartósításban van szerepe, hanem az emésztésben is. 
Különösen a száraz húst könnyebb megemészteni vele.
 
Rendszeres fogyasztása segít az egészség megőrzésében!
 
Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap. 
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
 
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Megjegyzés: A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!
A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót!
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek. Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!
Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!
A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek.
A jogszabályok alapján, az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására.
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
Webáruházunk nem foglalkozik, foglalkozhat gyógyítással, problémamegoldással!
Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!
Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.