Tel: +36/20/423-6480; vagy +36/20/777-2710. E-mail: flavin77@freemail.hu
    FlavinHerb Cleanse, 50 ml
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    FlavinHerb Cleanse, 50 ml

    Cikkszám: 2024862F
    Kiszerelés: db
    1 800 Ft
    Nettó: 1 417 Ft +áfa
    Rövid ismertető:
    Flavin7 ital és a gyógynövények fúziója
    Tisztítás, méregtelenítés a gyógynövények hatóanyagaival.
     
    Főbb hatásterületek:
    - méregtelenítés
    - immunerősítés
    - gyulladáscsökkentés
    - antioxidáns hatás
    - daganatellenes hatás
    - szív- és érrendszer védelem

    Termékismertető

    Összetevők: Flavin7 ital (vörös szőlő, fekete szeder, fekete cseresznye, fekete ribizli, bodza, szilva, kökény), továbbá, Máriatövis, Mezei zsurló, Ezerjófű, Csalán, Katángkóró, Nyírfalevél, Fodormenta

    Főbb hatóanyagok: quercetin, kempferol, resveratrol, morin, krizin, galangin, apigenin, fisetin, luteolin, pelargonidin, myricetin cianidin, delfinidin, apigenidin, petunidin, malvidin, katechin... stb.

    Hétköznapi fogyasztásra szánt antioxidáns hatású, prevenciós flavonoid készítmény, melyhez különböző gyógynövények hatóanyagait hozzáadva szinergikusan erősítik egymás hatását!

    Máriatövis (Sylimarin)
    A máriatövis termésében gyógyászati szempontból az összefoglaló néven szilimarinnak nevezett vegyületkeverék (kémiailag flavonolignánok) bír jelentőséggel. A szilimarin (Sylimarin) a májkárosodást megelőző és a máj regenerációját elősegítő hatással rendelkezik. Állatkísérletek szerint több ismert májkárosító anyag (mérgek, bizonyos gyógyszerek) mérgező hatása gátolható előzetesen adagolt szilimarinnal, vagy a már kialakult mérgezés hatásos ellenszere a máriatöviskivonat.
    Akut és krónikus májkárosodások kivédésére, valamint a már kialakult ártalmak mérséklésére egyaránt hatásosan alkalmazható. Heveny májgyulladásban, májzsugorodással járó betegségek támogató kezelésére.

    Mezei zsurló
    Elsősorban veseműködés javítására szolgál, vízhajtó hatása kísérletileg igazolt. Vesekövet, vesehomokot lehet vele elhajtani, mindenféle húgyúti fertőzést megszüntetni.
    Szilícium és szerves ásvány tartalma miatt kiváló tonizáló, erősítő hatású.
    Vesetisztító, vízhajtó, vérzéscsillapító, A népi gyógyászatban köhögés elleni hatása miatt alkalmazták. Gyenge, törékeny köröm és hajhullás esetében is használatos, mivel a benne lévő kovasav sok szilíciumot tartalmaz. Szilícium és szerves ásvány tartalma miatt kiváló tonizáló, erősítő hatású.

    Ezerjófű
    Puffadás enyhítésére, májbántalmak ellen és vértisztítóként fogyasztják. Gyomorégést, aranyeres panaszokat szüntet. Reumára, epekőre, vérszegénységre, székrekedésre is jó.
    Vértisztító, gyakorta alkalmazzák májbántalmak ellen, emésztést és epeműködést serkentő. Gyakorta alkalmazzák májbántalmak ellen és vértisztítóként.

    Nagycsalán
    A csaláncsípéssel mindenki megismerkedett már gyermekkorában. A csalánszőr hangyasavat, acetilkolint, szerotonint és hisztamint tartalmaz, ezért olyan fájdalmas és égető a csaláncsípés.
    A római katonák a hideg éghajlatú területeken csalánlevéllel ütögették magukat egyrészt azért, hogy ne fázzanak, mivel a csaláncsípések felmelegítik a bőrt, másrészt ízületi fájdalmaik enyhítésére.
    Tisztít, vizelethajtó, salaktalanító, vértisztító, csökkenti a vér húgysav szintjét, segít prosztata nagyobbodás ellen, gyulladást csökkent, lázat csillapít, köszvényt, reumát, bőrbajokat gyógyít.

    Katángkóró
    A cikória fajok a fészekvirágzatúak növénycsaládjának tagjai, az élelmiszeripar számára fontos inulinforrást jelentő növények. 
    Egyik, hazánkban is honos képviselőjük a mezei katáng (Cichorium intybus), amelyet sokan a pótkávék alapanyagaként ismernek.
    Szeszkviterpén laktonjainak köszönhetően serkenti az epetermelés továbbá kiváló máj- és veseméregtelenítő képességekkel rendelkezik. Elősegíti az epekiválasztást és hatékony bizonyos emésztési zavarok ('felfúvódás, böfögés, bélrenyheség, bélgázképződés') tüneteinek kezelésében.

    Nyírfalevél
    Csökkenti a vér húgysav- és koleszterinszintjét. Használható prosztatára, narancsbőr és érelmeszesedés ellen. Tisztítja egész mirigyrendszerünket. Flavonoid tartalma miatt reumára, köszvényre, ízületi betegségekre is használjuk.
    Vizelethajtó, vértisztító, és gyulladáscsökkentő, de ismert görcsoldó és fertőtlenítő hatása is. Alkalmazzák enyhébb fertőzéses húgyúti megbetegedésekben, vesekő és vesehomok kialakulásának megelőzésére, reuma ellen.

    Fodormenta
    A fodormenta, népies nevén köményes menta vagy kerti menta az árvacsalánfélék családjába tartozik. Vízpartokon, nedves réteken előforduló évelő fűszer-, és gyógynövény.
    Gyógyászati célokra a növény száráról június-augusztus között lefosztott ízes, mentolos leveleit hasznosítjuk.
    Emésztésjavító, gyomorerősítő, epetermelést fokozó, köhögéscsillapító hatású, görcsoldó.

    Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében! 
     
    Felhasználási javaslat: 20 ml/nap, valamint igény és szükség szerint max. 50 ml/nap. 
    Javasolt hígítási arány: 10 ml-t, 1 dl folyadékban (vízben, vagy gyümölcslében) elkeverve

    Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
    Tárolás: felbontás után hűtőszekrényben, gyermekektől elzárva.

    Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

    Megjegyzés: A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!
    A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékozatót!
    Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek.
    Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!
    Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!
    A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek.
    A jogszabályok alapján, az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására.
    Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
    Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
    Webáruházunk nem foglalkozik, foglalkozhat gyógyítással, problémamegoldással!
    Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
    Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
    Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!
    Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

    Termékjellemzők

    Notifikációs szám:23057/2019

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba