Tel: +36/20/423-6480; vagy +36/20/777-2710. E-mail: flavin77@freemail.hu
    FlavinHerb Pulmo, 50ml
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    FlavinHerb Pulmo, 50ml

    Cikkszám: 2024840F
    Kiszerelés: db
    2 100 Ft
    Nettó: 1 654 Ft +áfa
    Rövid ismertető:
    Flavin7 ital és a gyógynövények fúziója
    Meghűlések esetén a könnyebb légzésért!
     
    Főbb hatásterületek:
    - megfázás, influenza
    - immunerősítés
    - gyulladáscsökkentés
    - antioxidáns hatás
    - daganatellenes hatás
    - szív- és érrendszer védelem

    Termékismertető

    Összetevők: Flavin7 ital (vörös szőlő, fekete szeder, fekete cseresznye, fekete ribizli, bodza, szilva, kökény), továbbá, Kasvirág, Hársfavirág, Kakukkfű, Fodormenta, Lándzsás útifű, Bodzavirág, Cickafark

    Hétköznapi fogyasztásra szánt antioxidáns hatású, prevenciós flavonoid készítmény, melyhez különböző gyógynövények hatóanyagait hozzáadva szinergikusan erősítik egymás hatását!

    Kasvirág (Echinacea)
    Általában július és szeptember között virágzó, évelő növény. Fény- és melegkedvelő, de egyúttal fagytűrő is. 
    Az influenza megelőzésében és a fertőzés tüneteinek kezelésében ma egyetlen más növénynek sincs olyan jelentősége, mint a kasvirágnak. Esetenként kemoterápiával kombinálva alkalmazzák.
    Meghűlések, a hörghurut, középfülgyulladás, mandulagyulladás, nőgyógyászati és húgyivarszervi allergiás panaszok és tünetek enyhítésére, fertőzések, valamint bőrgyógyászati kórfolyamatok és reumás eredetű betegségek kezelésére alkalmazzák.

    Hársfavirág
    A növény antibakteriális hatású flavonoidokat, nyálkaanyagokat, cseranyagot és illóolajat (geraniolt, linaloolt, eugenolt) tartalmaz. 
    A hársfavirágból tea és fürdővízbe önthető főzet is készíthető. Utóbbit bőr- és hajápolásra szokták használni.
    Kiválóan alkalmas a meghűléses betegségek kezelésére, köhögéscsillapítóként, izzasztóként, görcsoldóként, köptetőként, nyákoldóként funkcionál, és enyhíti a hörghurutos panaszokat.

    Kakukkfű
    A hagyományos orvoslásban sokszor a nátha doktoraként tekintettek rá. Már mezopotámiai receptkönyvekben is felbukkant mint gyógyító fűszernövény.
    A harcba készülő görög férfiak ruhájára a nők kakukkfüvet hímeztek. Innen ered latin neve is, mely a jelentése bátorság. 
    A kakukkfű olaja nagyon erős baktériumölő, ezért ha például torokgyulladásunk vagy valamilyen szájüregi gyulladásunk van, érdemes terápiásan alkalmazni. 

    Fodormenta
    A fodormenta, népies nevén köményes menta vagy kerti menta az árvacsalánfélék családjába tartozik. Vízpartokon, nedves réteken előforduló évelő fűszer-, és gyógynövény.
    Gyógyászati célokra a növény száráról június-augusztus között lefosztott ízes, mentolos leveleit hasznosítjuk.
    Légúti megbetegedések esetén, köhögéscsillapító hatású, görcsoldó, emésztésjavító, gyomorerősítő, epetermelést fokozó.

    Lándzsás útifű 
    A légutak gyulladásos megbetegedéseiben, köhögés csillapítására, köptetőként használják baktériumölő, gyulladáscsökkentő hatása miatt. A torok nyálkahártyáját bevonva enyhíti annak gyulladását, szünteti a köhögési ingert. 
    Régen a vándornak, a zarándoknak vagy éppen a ferences papnak a sok gyaloglás feltörte a lábát, felsebesedett, megrepedezett: akkor este a lábára útilaput, útifüvet kötöttek, reggelre a seb gyógyultabb lett.
    Légút tisztító, gyulladás csökkentő, nyákoldó, köptető, baktériumölő, köhögés csillapító, sebgyógyító, hasznos lehet rovarcsípések és égési sérülések ellen is.

    Bodzavirág
    Valószínűleg mindenki ivott már bodzavirágból készített teát, szörpöt, limonádét. Kellemes virágos ízvilágot kölcsönöz, amibe csak beletesszük.
    A népi gyógyászatban a bodza volt „a szegényember patikája”: ennek főzetével kezelték a székrekedést, a szemgyulladást, a gümőkórt (TBC), de használták vértisztítónak, fájdalomcsillapítónak, hánytatónak, vizelethajtónak
     Vízhajtó, emésztést elősegítő, köhögéscsillapító hatású. Megfázásra, hörghurutra, izzasztószerként és immunrendszeri serkentőként is használják. A friss bodzahajtás erős hashajtó. Használják még vértisztításra, fülfájásra, rekedtségre.

    Cickafark
    A legenda szerint Achilleus a trójai háború idején cickafarkleveles borogatással állította meg a katonák sebének vérzését (innen ered a növény latin neve is: Achillea millefolium).  
    A népi gyógyászat külsőleg borogatásként is használta a növény főzetét. 
    Jól ismert gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, köhögéscsillapító. Gyakran alkalmazták tuberkulózis és más légúti megbetegedések ellen. A növénynek görcsoldó, emésztést javító, és köhögéscsillapító hatást tulajdonítanak.         

    Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében! 
     
    Felhasználási javaslat: 20 ml/nap, valamint igény és szükség szerint max. 50 ml/nap. 
    Javasolt hígítási arány: 10 ml-t, 1 dl folyadékban (vízben, vagy gyümölcslében) elkeverve

    Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
    Tárolás: felbontás után hűtőszekrényben, gyermekektől elzárva.

    Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

    Megjegyzés: A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!
    A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékozatót!
    Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek.
    Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!
    Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!
    A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek.
    A jogszabályok alapján, az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására.
    Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
    Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
    Webáruházunk nem foglalkozik, foglalkozhat gyógyítással, problémamegoldással!
    Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
    Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
    Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!
    Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

    Termékjellemzők

    Notifikációs szám:23061/2019

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.