Tel: +36/20/423-6480; vagy +36/20/777-2710. E-mail: flavin77@freemail.hu
Flavitamin B6,  60 db
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Flavitamin B6, 60 db

Cikkszám: 231
Kiszerelés: db
1 320 Ft
Nettó: 1 039 Ft +áfa
Betöltés...

 db
Rövid ismertető:
"A friss érzetekért!"
Legfontosabb szerepe a fehérjék átalakulásánál van.
Elősegíti a bőr anyagcseréjét, azaz a bőrfelület épségét.
 
Főbb hatásterületek:
- idegrendszeri problémák
- aminosavak és fehérjék anyagcseréje
- aminosavak átalakulásai
- esszenciális zsírsavak anyagcseréje
- az idegrendszer működése
- bőrfelület épsége

Termékismertető

Összetevők: B6-vitamin, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány ; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány).

Fontos szerepet játszik az ingerületátvivő anyagok képzésében, idegműködési folyamatokban. Hatással van az aminósavak, fehérjék és az esszenciális zsírsavak anyagcseréjére.
A piridoxin - más néven B6-vitamin - megközelítőleg 200 enzim működését segíti elő, valamint fontos szerepet játszik a fehérjék képzésében és felbontásában az emberi szervezeten belül. Elengedhetetlen a sejtosztódáshoz, s ezen kívül lecitint termel, amelyre az idegeknek és a sejthártyának van szüksége. A B6-vitamin segíti továbbá a vér vörös színét biztosító hemoglobin képződését is.
A serdülők és az idősek, akik egyoldalúan táplálkoznak, gyakran túl kevés piridoxint (B6-vitamin) fogyasztanak. Ugyanez vonatkozik a fogamzásgátló tablettákat szedő nőkre is.
B6-vitamin segít azokon a terhes asszonyokon is, akik gyakran hánynak, továbbá enyhíti a menstruációs panaszokat is. Előfordulhat, hogy a depresszióban, alvászavartól, vagy lidérces álmoktól szenvedők, illetve azok az emberek, akik nem tudnak az álmaikra visszaemlékezni B6-vitamin hiánnyal küzdenek.
Gyakran következnek be fejlődési zavarok azoknál a gyerekeknél, akik túl keveset kapnak ebből a vitaminból.
A gabonamagvak és a teljes kiőrlésű cereáliákból készült termékek kitűnő B-vitamin források, tehát a B1-, és a B3-vitamin mellett nagy arányban tartalmaznak B6-vitamint is. A gyümölcsökben, zöldségfélékben és a gyümölcslevekben is nagy koncentrátumban található piridoxin (B6-vitamin).
B6 vitamin alapvető fontosságú szerepet játszik például az izomszövetek felépítésében és karbantartásában, de nélkülözhetetlen a fehérjék képzéséhez és lebontásához is. Mindezeken kívül, elősegíti a nemi hormonok egyensúlyban tartását és az idegrendszer kiegyensúlyozott működését.
B6 vitamin alkalmazása kedvező hatással lehet a szív- és érrendszeri megbetegedések, a szélütés, a depresszió, az álmatlanság esetén. Csökkenthetőek a premenstruációs szindróma tünetei, enyhíthetőek az asztmás rohamok.
Minden más vitaminnál vagy ásványi anyagnál több folyamatban vesz részt a szervezetünkben.

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
B6-vitamin1,4 mg RDA 100%
Össz polifenol10 mg
Ebből flavonoid7 mg
Resveratrol tartalom0,005 mg

RDA: felnőttek számára ajánlott napi bevitel.

Miért ajánljuk flavonoidokkal?
Minden ásványi anyag és nyomelem, de különösen a vitaminok beépüléséhez, az anyagcsere folyamatban való maximális hasznosuláshoz elengedhetetlen a flavonoidok jelenléte és ezek erős antioxidáns hatása.
  
Rendszeres fogyasztása segít az egészség megőrzésében!
 
Felhasználási javaslat: napi 3x1 kapszula
Bő vizzel bevenni.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
 
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Megjegyzés: A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!
A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót!
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek. Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!
Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!
A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek.
A jogszabályok alapján, az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására.
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
Webáruházunk nem foglalkozik, foglalkozhat gyógyítással, problémamegoldással!
Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!
Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.