Tel: +36/20/423-6480; vagy +36/20/777-2710. E-mail: flavin77@freemail.hu
Flavin7 Napkristály, 5 napos bioflavonoid program, 5x500 ml
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Flavin7 Napkristály, 5 napos bioflavonoid program, 5x500 ml

Cikkszám: 2252
Kiszerelés: db
24 900 Ft
Nettó: 19 606 Ft +áfa
Betöltés...

 db
Rövid ismertető:
Új, Flavin7 Napkristály ital!
Töltődjön fel bioflavonoidokkal 5 nap alatt!

Főbb hatásterületek:
- általános regeneráló hatású
- szív-, és érrendszeri problémákra
- daganatos megbetegedések megelőzésére
- erős antioxidáns hatás

Termékismertető

Hatóanyagok: Flavin7 bioflavonoid komplex; antocianidin; sylimarin; apigenin; kaempferol; kvercetin; hesperidin; myricetin

- 5 Féle Napkristály ital egy dobozban - 5 x 500ml
- 5 Napos Bioflavonoid program
- Kibővített összetétel
- A legkorszerűbb nanotechnológia
- Új vonzó íz, kellemes a gyomor számára

Mik azok a Flavonoidok?
A Flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szebedgyökök sejteket romboló hatását. Támogatják a védekező rendszer optimális működését. A vörösszőlő segíti az érrendszer optimális működését, javítja a keringést. Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a bőrt a szabadgyökök romboló hatásától.
Mit jelent, hogy antioxidáns hatás, és mik azok a szabadgyökök?
Egy anyag antioxidáns tulajdonsága a szabadgyököket megkötő, semlegesítő képességét jelenti.
A szabadgyökök rendkívül instabil és "agresszív" molekulák, amelyek oxidálni próbálják a sejteket. Ha tulzott mértékben vannak jelen a szervezetünkben, létfontosságú molekulákat -legrosszabb esetben a DNS-t - károsíthatják. Ezt nevezzük oxidatív stressznek.
ORP érték:
Az ORP érték egy oldat oxidációs és redukciós képességét jelző szám.
Minnél alacsonyabb az ORP érték, annál annál redukálóbb az oldat. A legerősebb oxidáló anyagok között az oxigén mellett többek között a savas eső és a klórozott víz is szerepel. A hidrogénnel dúsított gyümölcskoncentrátum jelentős mértékben tartalmaz bioflavonoidokat és erős redukciós képessége révén ORP-400 mV értékkel bír és csökkenti a szervezet oxidatív terhelését.

1. NAP

Sylimarin
Májsejtek regenerációja
Gátolja a kötőszövetesedést és a gyulladásos reakciókat
Hepatitis C vírus számot csökkenti
Sejtek inzulinérzékenységét javítja
Növeli a glutation és a szuperoxid-dizmutáz szintet
Apigenin
Doxorubicinre rezisztens hepatocellularis májdaganat esetén pozitív hatás
Gátolja a hepatitis C vírus replikációját
Gyomor-bélrendszeri daganatok
Áttétgátlás gyomordaganat és melanóma esetén.
Ráksejtek növekedési faktoraira hat
A máj az emberi szervezet egyik legfontosabb szerve, több feladatot is ellát: méregtelenít, számos életfontosságú anyagot állít elő és tárol, illetve epét termel. Méregtelenítő munkája következtében a szervezetbe jutó mérgező anyagok hatásának fokozottabban van kitéve, mint más szervek.
A kötőszövetes átépülés legsúlyosabb formája, a májcirrhosis általában hosszú éveken át tartó károsító hatások következtében alakul ki. Az élet minősége már a májbetegség kezdetén megváltozik, az emésztési zavar, hasmenés, puffadás és fáradékonyság mellett gyakran a nemi vágy is csökken, a férfiaknál impotencia alakul ki, a betegség előrehaladása pedig súlyos-életveszélyes szövődményekhez vezet.
  
A máriatövis hatóanyagát, a silimarint tartalmazó gyógyszerek a világ fejlett országaiban még ma is a májvédő kezelés élvonalába tartoznak. A silimarin hatása összetett, kivédi a májtestet károsító anyagok hatását, fokozza a májsejtek regenerációját is.
A silimarinnal világszerte számos klinikai vizsgálatot végeztek, melyekben nem csak az bizonyosodott be, hogy a betegek panaszai csökkentek, és közérzetük javult, hanem objektív laboratóriumi módszerekkel mérhető volt a májsejtek működésének javulása.
Növeli a glutation és a szuperoxid dizmutáz (SOD) szintjét is, melyek testünk legerősebb antioxidánsai. 

A silymarin a máriatövis (Silybum marianum) májvédő hatású hatóanyaga,
Dr. Lengyel Gabriella, Prof. Dr. Fehér János 
    Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Klinika
Nyílt vizsgálataink szerint a silymarin tartós alkalmazása az alkoholos eredetű májcirrhosisban szenvedő betegek túlélési idejét jelentős mértékben növelte. A silymarin és E vitamin együttes alkalmazását kísérletes adataink alapján javasolhatjuk.
Heveny és krónikus májgyulladás esetén az egyik leghatékonyabb flavonoid.
A vírusos hepatitisben (B,C) szenvedőknek kötelező.
A silymarin fő hatása a sejtmembrán stabilizálása és antioxidáns hatása. Képes segíteni a májsejtek osztódását, ez csökkentheti a gyulladásos reakciót, és gátolja a fibrogenesist vagyis a májszövet kötőszövetesedését vagyis segíti a máj regenerálódását (májcirrhosis esetén is), jelentősen növelve a túlélési időt.
Jelentősen képes csökkenteni a hepatitis C vírus számot a szervezetben.
Molekuláris biológiai vizsgálatokban az is kiderült, hogy a daganatos sejtek szaporodását illetve az elfajult sejtcsoportok vérérképződését gátolja. Ezen kívül kedvezően hat a sejtek inzulinérzékenységére.
A sylimarin növeli a test természetes antioxidánsainak, például a glutationnak és a szuperoxid-dizmutáz enzimnek a mennyiségét, amely a szuperoxid gyököt semlegesíti.
Az apigenin gátolja a hepatitis C vírus replikációját.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25092460
A World Journal of Gastroenterology nevű neves szaklapban leközölt kontrollált klinikai kísérlet alapján a 2. generációs apigeninre standardizált flavonoid kivonatok áttörést jelenthetnek a jövő alternatív rákterápiájában. A klinikai kísérlet eredménye szerint az apigenin megakadályozhatja a különböző ráktípusok operáció utáni kiújulását. A 4 évig tartó kísérletet 87 bélrákkal, illetve bélpolipokkal operált rákbetegeken végezték. A klinikai kísérlet legfontosabb eredménye az volt, hogy a standardizált apigenint tartalmazó flavonoid keveréket szedő emberek jelentős része (93%) nem esett vissza a betegségbe, míg az apigenint nem fogyasztó kontroll csoport csaknem felében kiújult a rákbetegség (11).

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben, 500 ml.
Össz. polifenol: 3500 mg
Ebből - flavonoid: 2704 mg
Antocianidin: 100 mg
Sylimarin: 300 mg
Apigenin: 70 mg
Antioxidáns (ORP): -400 mV
---------------------------------------

2. NAP

Apigenin
Doxorubicinre rezisztens hepatocellularis májdaganat esetén pozitív hatás
Gátolja a hepatitis C vírus replikációját
Gyomor-bélrendszeri daganatok
Áttétgátlás gyomordaganat és melanóma esetén.
Ráksejtek növekedési faktoraira hat
Kempferol
A kempferol is meglehetősen gyakori a gyümölcsökben, gyökér- és levélzöldségekben, fűszerekben, hüvelyesekben
Gátolja a gyomorrák tumornövekedést
A kempferol biztonságosan használható, mint kemopreventív szer vastagbélrák esetén
A német klinikai kísérlet : Az apigeninről kontrollált klinikai kísérletben kimutatták (epigallocatechin-gallattal kombinálva), hogy gátolja a béldaganatok és rosszindulatú bélpolipok kiújulását operált rákbetegeknél(93%).
Az apigenin gátolja a ráksejtek növekedését elősegítő faktorok legszélesebb skálájának a működését. 
A ráksejtek „megtanulják” kikerülni a gátolt növekedési faktort. Az apigenin egyszerre számos növekedési faktor működését képes befolyásolni.  
Áttétgátló hatás gyomordqaganatok és melanóma esetén.
Kempferol gátolja gyomorrák tumornövekedés
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25500692
Vastagbélrák, gyakori oka a rákos megbetegedésekkel kapcsolatos haláleseteknek férfiaknál és nőknél egyaránt a nyugati kultúrákban. Ennek egyik fő okaként a tartós oxidatív stressz okozta DNS károsodást tartják számon. Antioxidánsok eltávolítják a szabadgyököket és gátolják a daganatos folyamatokat. Kaempferol nevű flavonoid jelentős mennyiségben található teában, brokkoliban, vörösszőlőben, kelbimbóban és almában. Ezen tanulmány a kaempferol kemopreventív tulajdonságát viszgálja. A kísérletben 1,2-dimetil-hidrazin adagolással indukálunk vastagbélrákot patkányokban, ezzel utánozzuk a humán vastagbélrák kialakulását, ezért ez ideális modell kemoprevenciós tanulmányok elvégzésére.
A kaempferol kiegészítés csökkentette az 1,2-dimetil-hidrazin okozta károsító hatásokat és optimalizálta olyan antioxidáns enzimek múködését mint a kataláz, a szuper-oxid dizmutáz és a glutation-peroxidáz. Az enzimek működésének helyreállítása annál teljesebb volt, minél magasabb dózisban kapta a csoport a kaempferol kiegészítést. A tanulmány azt mutatja, hogy kempferol biztonságosan használható, mint kemopreventív szer vastagbélrák esetén.
Forrás:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21172346

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben, 500 ml.
Össz. polifenol: 3500 mg
Ebből - flavonoid: 2704 mg
Antocianidin: 100 mg
Apigenin: 70 mg
Kempferol: 39 mg
Antioxidáns (ORP): -400 mV
-----------------------------
3. NAP

Kempferol
A kempferol is meglehetősen gyakori a gyümölcsökben, gyökér- és levélzöldségekben, fűszerekben, hüvelyesekben
Gátolja a gyomorrák tumornövekedést
A kempferol biztonságosan használható, mint kemopreventív szer vastagbélrák esetén
Kvercetin
A vörösborban lévő kvercetin az egyik legerősebb ismert tumorellenes anyag a rezveratrol mellett, amely közvetlenül a rosszindulatú sejtek osztódását, szaporodását gátolja. 
Gátolja az érelmeszesedést
Vérnyomáscsökkentő hatás
Gátló hatás vastag- és végbél tumorsejtvonalban
Baktérium szaporodást gátló(Helicobakter pilori)
Felfedezése óta és a kapcsolódó laboratóriumi vizsgálatok során vitatott hírnevet szerzett, mivel először mutagénként, majd hatásos rákellenes vegyületként vált ismertté. A vörösborban lévő kvercetin az egyik legerősebb ismert tumorellenes anyag a rezveratrol mellett, amely közvetlenül a rosszindulatú sejtek osztódását, szaporodását gátolja. 
Ezt az apoptózis serkentésén keresztül fejti ki. A különböző enzim-ek aktivitásának módosítása, gátlása. 
A resveratrol és kvercetin hatékonyan gátolja az orális, hámeredetű karcinómák növekedését és proliferációját. 
Az apigenin és kvercetin gátolja a melanoma növekedését. A kvercetin gátolja a P21-RAS-expressziót primer humán vastag- és végbél sejtvonalban. 
Helicobakter pilori
(A baktérium minden bizonnyal régóta él együtt az emberrel, hiszen Chilében egy 1800 éves múmia gyomrában is megtalálták; hatással van a védekező rendszerre is, ami lehetővé teszi, hogy túlélje hordozóját.) 
Számos tanulmány kimutatta, hogy bizonyos Flavonoidok és a C-vitamin gátolja a betegséget okozó baktérium elszaporodását. A legalkalmasabbak: a fehér- és a zöldtea kivonat, az epigallokatechin gallát (EGCG), a kurkuma sárga színét adó kurkumin, a zellerből és az articsókából kivont, szintén sárga luteolin, illetve a vörösborban lévő kvercetin. 
Kvercetin leírták, hogy javítja az endotél-függő elernyedését az aorta, csökkenti a szisztolés vérnyomást, és csökkenti a szív hipertrófia és proteinuria magas vérnyomásban szenvedő patkányoknál.
Kleemann et al. [35] beszámolt a gyulladásgátló és antiaterogén hatásait a kvercetin és kimutatták, hogy a rövid távú kezelés 14 napon át étrendi kvercetin sikerült teljesen oltja a citokin-indukált expressziója humán C-reaktív protein (CRP) transzgén egerekben . Az emelő szintje CRP egy gyulladás marker, hogy növeli a CVDs [35, 49]. Bhaskar et al. [50] vizsgálta a antiatherosclerostikus tulajdonát kvercetin és megállapította, méltó regressziós érelmeszesedés a kórszövettani vizsgálat az aorta hiperkoleszterolémiás nyulak kiegészített kvercetin. Ez arra utal, a potenciális a kvercetin, mint alternatív terápiás szer az érelmeszesedés és a CVDs valamint a magas vérnyomás és az elhízás, hogy vezethet CVDs [50 - az 52.]. Camellia chinensis [53, 54], Allium fistulosumés Calamus scipionum [54], Moringa oleifera [17, 55], Centella asiatica [56], a Hypericum hircinum [57],és a Hypericum perforatum [58] is leírták, hogy magas a kvercetin.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4058282/

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben, 500 ml.
Össz. polifenol: 3500 mg
Ebből - flavonoid: 2704 mg
Antocianidin: 100 mg
Kempferol: 39 mg
Kvercetin: 196 mg
Antioxidáns (ORP): -400 mV
--------------------------------
4.NAP

Kvercetin
A vörösborban lévő kvercetin az egyik legerősebb ismert tumorellenes anyag a rezveratrol mellett, amely közvetlenül a rosszindulatú sejtek osztódását, szaporodását gátolja. 
Gátolja az érelmeszesedést
Vérnyomáscsökkentő hatás
Gátló hatás vastag- és végbél tumorsejtvonalban
Baktérium szaporodást gátló(Helicobakter pilori)
Heszperidin
Bőségesen megtalálható főleg a citrusfélékben.
Érfal erősítő, vérnyomáscsökkentő
Baktérium- és vírusölő
Gyulladáscsökkentés 
Génexpressziós vizsgálatok rámutattak jelentős antioxidáns hatására illetve szabadgyök megkötő képességére.
A kvercetin az egyik leggyakrabban előforduló flavonoid a növényvilágban. Feketeszeder, eper, dió, kukorica, tea.
Heszperidin: Flavonoidok közé tartozik.
Bőségesen megtalálható főleg a citrusfélékben.
Legjellemzőbb hatása az érfal erősítés.
Génexpressziós vizsgálatok rámutattak jelentős antioxidáns hatására illetve szabadgyök megkötő képességére.
Állatkísérletekben fokozta szervezet szepszis (vérmérgezés) elleni védekező képességét. Egerekben például elnyomta a fertőzés okozta sokkot hasüregben előidézett szalmonella fertőzés esetén.
A szervezet gyulladáscsökkentő tevékenységét nagymértékben fokozza illetve fájdalomcsillapító hatását is kimutatták narancshéjból származó hesperidin vegyület esetént: Heszperidin 33%-al javította a mancs ödémás állapotát patkánykísérletekben. Ezen kívül a Heszperidin gátolta a mellhártyagyulladás okozta váladék képződését.
Vérnyomáscsökkentő hatású: spontán hipertóniás patkányoknál képes volt normalizálni a magasvérnyomást.
Szérum-koleszterin összetételt javítja illetve koleszterinszint csökkentő hatású: Jelentősen növeli a HDL és csökkenti az LDL koleszterinszintet. Koleszterinszint-csökkentő tevékenységet mutatott hiperkoleszterinémiás kísérleti patkányok vizsgálatánál. A magasvérnyomás igen gyakori a modern társadalmakban élő ember mértéktelen étrendi sófogyasztása illetve a pszichoszociális stressz mértéke miatt. Ezen tényezők hatását a szervezet nem képes ellensúlyozni és tolerálni. Mindezek miatt a magasvérnyomás erős rizikónak számít a szívelégtelenség illetve a kamrai fibrózis kialakulásában. 
Patkánykísérletekben a hyperlipidemiás (zsírok átlagosnál jóval magasabb szintje a szervezetben) állatokban jelentős csökkenést mutatott a testzsír- és triglicerid-szintben. Ez fontos rizikófaktora az érelmeszesedésnek és egyéb kardiovaszkuláris megbetegedéseknek.
Gátolja a csontvesztést: Egérkísérletekben modellezték a manopausa után kialakuló csontritkulást. A hormonkezeléssel előidézett, előrehaladott csontritkulást diagnosztizált csoportban hesperidin adagolás következtében szignifikánsan megfigyelhető volt a csontfaló osteoclast sejtek számának csökkenése. A combcsont mennyisége és vastagsága is növekedett. Növekedett a csontszerkezet sűrűsége vagyis a hesperidin csontritkulás gátló hatásúnak bizonyult.
Jelentős a jelenlegi tudományos érdeklődés a Flavonoidok neuroprotektív hatásai iránt. 
Az egyik londoni tanulmány szerint egerek és patkányok agyában mérhető volt bizonyos Flavonoidok (hesperidin, naringenin) koncentrációjának jelentős emelkedése az eltelt idő függvényében. Vagyis a hesperidin képes áthatolni a vér-agy gáton. Argentín kutatás kimutatta a heszperidin kedvező szedatív tevékenységét az idegrendszerben, olyan agyi receptorokat befolyásol (adenozin-receptorok), amelyek a nyugtató hatásért illetve a fájdalomérzetért felelnek. Az egyik ilyen opioid receptor, amelynél a hesperidin képes volt blokkolni a mozgásszervi tevékenységet. Ezek alapján például az álmatlanság kezelésében van kiemelkedő jelentősége a hesperidinnek.
Képes a vér-agy gátol átjutni és a jelátviteli folyamatokat segíteni.

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben, 500 ml.
Össz. polifenol: 3500 mg
Ebből - flavonoid: 2704 mg
Antocianidin: 100 mg
Kvercetin: 196 mg
Hesperidin: 90 mg
Antioxidáns (ORP): -400 mV
----------------------------------------------
5. NAP

Heszperidin
Bőségesen megtalálható főleg a citrusfélékben.
Érfal erősítő, vérnyomáscsökkentő
Baktérium- és vírusölő
Gyulladáscsökkentés
Génexpressziós vizsgálatok rámutattak jelentős antioxidáns hatására illetve szabadgyök megkötő képességére.
Myricetin
Erős gyulladásgátló
Baktériumölő hatás
Sugárkezelés hatékonyságát fokozza
Agy öregedési folyamatait lassítja
Egy másik 8 éves vizsgálat megállapította, hogy a három flavonols (kaempferol, kvercetin, és myricetin) csökkentette a hasnyálmirigyrák 23 százalékkal. 
Egy, közel kétszázezer ember bevonásával végzett táplálkozásra vonatkozó tanulmány azt bizonyítja, hogy a flavonolokban gazdag étrend csökkenti - különösen a dohányosok esetében - a hasnyálmirigyrák kialakulásának kockázatát. A flavonolok (lásd keretes írásunkat) elsősorban a gyümölcsök héjában koncentrálódnak; a hatást kiváltó összetevők minden növényi alapú ételekben megtalálhatók, de főleg a vöröshagyma, az alma, a bogyós termések, a kelkáposzta és a brokkoli tartalmaz nagy mennyiségben. Azok az emberek, akik nagy mennyiségű flavonolt juttattak szervezetükbe, 23 százalékkal csökkentették a hasnyálmirigy daganat kialakulásának esélyét szemben azokkal, akik alig ettek ilyen zöldségeket – mutatott rá a kutatást vezető Laurence Kolonel, a Cancer Research Center of Hawaii, vagyis a hawaii rákkutató központ szakembere. 
Patkánykísérletekben koszorúér tágítás(myricetin, kvercetin)
Baktériumölő hatás: Staphylococcus baktériumok szaporodását és aktivitását gátolják(myricetin, kvercetin).
Enhancement rekombináns miricetin a sugárérzékenységét tüdőrák A549 és a H1299 sejteket.
Zhang S , Wang L , Liu H , Zhao G 1 , Ming L .
Szerző információ
Absztrakt
CÉL:
Myricetin, egy közös étrendi flavonoid széleskörűen eloszlik a gyümölcsök és zöldségek, és használják, mint egy egészségügyi étrend-kiegészítő alapuló immunrendszer működését, antioxidáns, tumorellenes és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. A cél az volt, hogy vizsgálja meg a hatását miricetin a sugárkezeléssel kombinálva fokozza sugárérzékenységét tüdőrák A549 és a H1299 sejteket.
MÓDSZEREK:
A549 sejteket és H1299 sejteket kitett röntgen vagy anélkül miricetin kezelést. Colony képződés esszék, a CCK-8 vizsgálatban, áramlási citometriával és kaszpáz-3 szintlekérdezés arra használni, hogy értékelje a miricetin sugárérzékenyítés aktivitását sejt proliferáció és apoptózis in vitro. A szőrtelen egér tumor xenograft modellben épült értékelték sugárérzékenyítés hatásának Myricetin in vivo.
EREDMÉNYEK:
Összehasonlítva a kitett csoportot anélkül miricetin kezelés, a kezelt csoportban szignifikánsan miricetin elnyomott túlélő frakció és sejt proliferáció, fokozott apoptózis a sejt és a megnövekedett kaszpáz-3 fehérje expresszió után röntgen-expozíció in vitro. És in vivo vizsgálatban a tumor növekedés sebessége xenograftok szignifikánsan csökkent a kezelt sugárkezelt egerek miricetin.
KÖVETKEZTETÉSEK:
A vizsgálat azt mutatta, mind in vitro és in vivo bizonyíték, hogy a kombinációs Myricetin sugárkezeléssel növelheti a tumor sugárérzékenység pulmonális H1299 karcinóma és A549 sejtek, és miricetin lehet egy potenciális radioszenzitizáló a tüdőrák terápiában.
VIRTUAL SLIDES:
A virtuális dia (ek) e cikk megtalálható itt: http://www.diagnosticpathology.diagnomx.eu/vs/5791518001210633.
Három különböző neuroprotektív funkcióit miricetin ellen glutamát által kiváltott neuronális sejtpusztulás: bevonása közvetlen gátlása a kaszpáz-3.
Shimmyo Y 1, Kihara T, Akaike A, Niidome T, Sugimoto H.
Szerző információ
Absztrakt
A serkentő neurotranszmitter glutamát felhalmozódhat a agy és úgy gondolják, hogy részt vesz a etiológiájában számos neurodegeneratív rendellenességek, beleértve az ischaemia és az Alzheimer-kór.Ezért fontos, hogy keressen vegyületekre, amelyek csökkentik a glutamát neurotoxicitást. Ez a glutamát által közvetített excitotoxicitás által okozott intracelluláris Ca2 + túlterhelés keresztül az N-metil-D-aszpartát receptor NMDAR), reaktív oxigén (ROS) generáció, és a kaszpáz-3 aktiválását. Itt megmutatjuk, hogy a természetes flavonoid miricetin gátolta glutamát által kiváltott excitotoxicitás és védett neuronok több, különböző mechanizmus. Először is, Myricetin érintette modulációja a NMDAR foszforilációval, ami a későbbi csökkentését glutamát által kiváltott intracelluláris Ca2 + túlterhelés. Másodszor, miricetin gátolta a ROS által okozott glutamát. Végül, a glutamát-indukált aktiválását a kaszpáz-3 csökkent miricetin kezelést. Sőt,miricetin közvetlenül kölcsönhatásba az aktív hely a kaszpáz-3 keresztül három hidrogénkötések és gátolta annak aktivitását. Arra a következtetésre jutottunk, hogy miricetin gátolta a glutamát által kiváltott idegi toxicitás többszörös biokémiai úton. Ezek az eredmények azt mutatják, hogy a miricetin potens antineurodegenerative vegyület és hozzájárulhat a felfedezés Egy olyan gyógyszer, amely leküzdésére neurodegeneráció.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18265412

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben, 500 ml.
Össz. polifenol: 3500 mg
Ebből - flavonoid: 2704 mg
Antocianidin: 100 mg
Myricetin: 320 mg
Hesperidin: 90 mg
Antioxidáns (ORP): -400 mV

Rendszeres fogyasztása segít az egészség megőrzésében! 
 
Felhasználási javaslat: 500 ml/nap. 
Több alkalomra elosztva!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. 

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Megjegyzés: A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!
A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót!
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek. Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!
Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!
A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról pubilkát cikkekből ollózott idézetek.
A jogszabályok alapján, az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására.
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
Webáruházunk nem foglalkozik, foglalkozhat gyógyítással, problémamegoldással!
Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!
Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.