Tel: +36/20/423-6480; vagy +36/20/777-2710. E-mail: flavin77@freemail.hu
    Flavin7 ital, 7x100 ml
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    Flavin7 ital, 7x100 ml

    Cikkszám: 2024041F
    Kiszerelés: db
    11 000 Ft
    Nettó: 8 661 Ft +áfa
    Rövid ismertető: A valaha volt legelérhetőbb formában! Hét fajta gyümölcslé kivonat, polifenol/flavonoid, antocianidin tartalommal.
    Igen gazdag polifenolokban, flavonoidokban és növényi antioxidánsokban, melyek a szervezetben gyökbefogó hatásuk révén megvédenek a szabadgyökök romboló hatásaitól.
    Ennek köszönhetően csökkentik a káros sejtfolyamatokat, lassítják a sejtek öregedését, segítik a vitaminok hasznosulását a szervezetben.
    Főbb hatásterületek:
    - gyulladásgátló
    - daganatellenes hatás
    - csökkentheti a kemoterápia mellékhatásait
    - immunrendszer erősítése
    - hajszálerek erősítése
    - érelmeszesedés csökkentésére
    - serkenti a vörösvérsejt képzést
    - enyhe vízhajtó.

    Termékismertető

    A készítmény gyártása megszünt!
    Válassza helyette a korszerűbb, Flavin7 Jubileum, 7x100 ml-es terméket! (Új ablakban nyílik meg!)
    - Flavin7 Jubileum ital, 7x100 ml 
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    Összetevők:
     vörös szőlőlé, feketeszeder lé, feketecseresznye lé, fekete ribizli lé, bodzalé, szilvalé, kökénylé, antocianidin (enocianin), édesítőszer: Stevia rebaudiana, Bertoni levél extract (Steviol- glikozid 95 %, E 960, REB-A).
     
    Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
    50 ml100 ml200 ml
    Össz polifenol:2000 mg4000 mg8000 mg
    Ebből: flavonoid1545 mg3090 mg6180 mg
    Antioxidáns (ORP)-400 mV-400 mV-400 mV




    A természetes flavonoid-koncentrátum Flavin7 gyümölcsökből kivont antioxidáns- és flavonoid-koncentrátum, amely elősegítheti szervezetünk hatékony működését.

    A Flavin7 nem gyógyszer, nem gyógyhatású készítmény. Különleges étrendkiegészítő, természetes alapanyagokból készül, tartósítószert nem tartalmaz.
    Az első flavonoidot Szentgyörgyi Albert Nobel-díjas professzor fedezte fel 1928-ban. Akkor P-vitaminnak nevezte el. Mára több ezer kutató bizonyította ezen anyagok szív- és érrendszerre gyakorolt jótékony hatását. A flavonoidok szerepét az egészségmegőrzésben kutatások igazolják, kísérletekkel bizonyított, hogy a flavonoidok megtisztítják a szűkült ereket a koleszterin lerakódástól, így javítják azok átjárhatóságát.
    A flavonoidok visszaadhatják az érfal rugalmasságát, erősíthetik a vénákat, védhetik az erek belső falát, valamint csökkenthetik a vérzsír -szintet.
    Kutatók szerint a Flavin7 - ben lévő flavonoidok antioxidáns hatása 20-50-szer hatékonyabb a C és E vitaminnál is.
    A rendszeres antioxidáns bevitel lassítja a sejtek elhasználódását és az öregedési folyamatokat. A flavonoidok magasabb rendű növények és gyümölcsök másodlagos anyagcsere termékei. Ezekből többre van szükségünk, mint amennyi gyümölcsöt el tudnánk fogyasztani!
    A Flavin7-ben található speciális növényi immunanyag a Resveratrol. Ez olyan növényekben található meg, amelyeket nem védtek vegyszerekkel, ezért saját immunrendszerükre voltak utalva. A Flavin7 természetes ásványi anyag és vitaminforrás, amely támogatja az immunrendszer működését.

    Vörös szőlő

    Vitaminjai: a B1, B2, C, folsav, biotinforrás is. 
    Ásványi anyagok: foszfor, káliumban, kalcium, nátrium, magnézium, kevés vas és cink. 
    Flavonoidok: a quercetin, rutin
    Savak: borkősav, almasav, citromsav, borostyánkősav
    Növényi anyaga a resveratrol.
    A gyümölcs értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. 
    Napi tápanyag-szükségletünket képes fedezni. Élelmi rostja jó hatással van a bélműködésre. Víztartalma magas.
    Gyorsan felszívódó cukortartalma: csökkenti a fáradtságot, növeli a koncentrálóképességet, energiát ad.
    Ásványi anyagai jó hatással vannak idegrendszerünkre, fogerősítő, csontrendszerünk karbantartója. 
    Vese, húgyhólyagtisztító. Késlelteti a vesekövek kialakulását. A reumás eredetű gyulladásos fájdalmak enyhítője. Étvágyjavító, leromlott, lázas betegségben ajánlott.
    Quercetin tartalma szerepet játszik a rosszindulatú daganatok kialakulásának megelőzésében. Csökkenti a koleszterinszintet és a vérnyomást. Védi érrendszerünket a káros lerakódásoktól és ennek következményétől, az erek beszűkülésétől, az infarktustól és az agyvérzéstől. A vegyület a legnagyobb mennyiségben a vörös szőlő levében és a vörösborban található meg.

    Fekete ribizli

    Nem egyszerűen jó, fogyasztása kifejezetten ajánlott. Gyümölcsét gyógynövény szavunk mintájára joggal nevezhetnénk gyógygyümölcsnek, amit az idős embereknek gyógyszerek helyett kellene fogyasztani. Hatásaira az 1970-es években figyeltek fel ismét, többek között a középkori európai szerzetesek gyógynövényleírásait tanulmányozva. Az érett bogyók dúskálnak az egyben antioxidáns hatású, szabadgyökfogó, tumorellenes színanyagokban. Különösen sok antocián, flavonoid, polifenol van benne. A gyümölcs 100 grammjában csak antocián-származékokból (cianidin, delfinidin, kumarinsav stb.) több, mint 500 mg található, a többi antioxidánsról nem is beszélve. E tekintetben magasan veri az összes többi piros bogyós gyümölcsöt. Jelenleg is folynak orvosi kutatások antioxidánsainak gyógyhatására vonatkozóan. Vizsgálják érelmeszesedés, ízületi gyulladás, reuma, prosztatarák ellenes hatását, a menopauzában kifejtett hatását, de a sort még jócskán lehetne folytatni a korral járó különböző bajokkal. Nemrég Parkinson-kór ellenes és az időskori demenciát megelőző hatását is felfedezték. Sok található benne az A-vitamin provitaminjából, a karotinból, B1-, B2- és E-vitaminból is és természetesen C-vitaminból. A feketeribizli levele nagyon gazdag C-vitaminban. 100 g gyümölcsre 130-170 mg C-vitamin jut. Tanulmányok foglalkoznak továbbá méregtelenítő és vízhajtó hatásával. Rendszeres fogyasztása mellett a vér kórosan magas koleszterin- és vérzsírszintjének csökkenését is tapasztalták. Segíti a bélflóra egészséges alakulását.

    Fekete cseresznye

    A cseresznye tartalmaz káliumot, kalciumot, nátriumot, foszfort, stb. Van benne továbbá A, B, és C-vitamin. A cseresznye tartalmánál fogva kitűnő vértisztító. A téli húsos táplálkozás következtében hamarosan megtelik a szervezet húgykősavval, aminek lerakodása a csuklókban vagy az ujjakban erős fájdalmat okoz az idősebbek körében. A cseresznye segít megtisztítani a vért, aminek következtében enyhül, vagy elmúlik a fájdalom. A cseresznye hatása a vértisztításban jut kifejezésre, az pedig a bőrt tisztítja meg. Hormonelégtelenség, az a betegség, amikor a szervezet kevesebb hormont termel, mint kellene, így számos betegség alakulhat ki. A szintetikus hormonok veszélyesek lehetnek, sok nőnél ellenhatásként még rosszabb lesz a helyzet. Ezért helyesebb, ha a természetes hormonokhoz folyamodnak, amit a növények termelnek, így a cseresznye is. Ezek a hormonok segítenek helyreállítani a szervezet megbomlott egyensúlyát.

    Fekete szeder

    A szeder az egyik legrégebben említett gyógynövény. Már i.e. 400-ban, Hippokrátesz korában is említik jótékony hatását. Az 1500-a években a patikusok ismerték fogínyvédő hatását, állatok fekélyeinek kezelésére is használták.
    Gazdag vitaminokban (A-, B1-, B6- illetve C-vitamin, folsav) és ásványi anyagokban (kalcium, kálium, foszfor, magnézium, vas, msngán, réz). A szeder tápanyagtartalma nagyon hasonlít rokonáéhoz, a málnáéhoz, de szénhidrát- és növény rost- illetve pektintartalma nagyobb. Dúskál az antioxidáns flavonoidokban. Flavonoid vegyületei elsősorban antioxidáns hatásuknak köszönhetően hasznosak, de azt is számos kutatási eredmény támasztja alá, hogy immunerősítő, gyulladáscsökkentő, daganatellenes hatásuk is van.

    Bodza termése
     
    Mélykék bogyói, gyümölcse nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, fehérjéket, ásványi anyagokat, szerves savakat, cseranyagokat és antociánt (piros színanyagot). Nagy antociántartalma miatt széleskörűen használják az élelmiszeriparban természetes élelmiszer-színezéknek. Az ásványi anyagok közül a bogyó vastartalma kiemelkedő a szintén nagy kalcium-, kálium- és foszfortartalom mellett. A benne levő vas a szervezet számára tökéletesen felvehető formában van jelen, emiatt vashiányos, vérszegény személyeknek ajánljuk a bogyóból készült termékeket. A bogyókból lé, szörp, kiváló lekvár készíthető, izzasztásra, vizelethajtásra, székrekedés ellen jól használható, de a bogyók gyógyhatásai közé sorolható az álmatlanság, a migrén, a fájdalmas ideggyulladások elleni alkalmazás is.
     
    Szilva

    A szilva rendkívül gazdag káliumban (757mg/100g). Egyik legjobb vértisztító. Serkenti az emésztést, a legeredményesebb a székrekedés ellen. A szilvában lévő mangán hatására a szervezetben az emésztést segítő enzimek lökést kapnak. A kálium szabályozza, normalizálja a szív ritmusát és segít a test salakanyagainak kiürítésében. Véd a belső vérzések kialakulásával szemben. A szilva tisztítja a vért és csökkenti a vérnyomást.
     
    Kökény
     
    C-vitaminban gazdag terméseit október végén szedhetjük, ha már kissé megcsípte a dér. A termésekből készített ital, lekvár, bor, pálinka vagy likőr betegségek után kiváló roboráló szer, immunrendszer- és idegerősítő. Zsírcsökkentő hatású, fogyókúra esetén nélkülözhetetlen. Méregtelenítő és vértisztító hatása miatt bőrkiütések megszüntetésére is alkalmazhatjuk. A kökény fogyasztható továbbá bélhurut ellen, anyagcsere-szabályozó hatása érvényesül reumánál, általános immunerősítő. A népgyógyászat kúraszerűen sárgaság és aranyér kezelésére is javasolja. A kökény fontos forrása az ELLAGSAV-nak (EA). Az  ELLAGSAV egy daganatpreventív  fenolos  dilakton, anticarcinogen (magyarul daganatmegelőző, rákellenes) hatású. Kísérletileg igazolt, hogy az EA étrendi adagolása 55%-al csökkenti a tumor fejlődését.
    Rendszeres fogyasztása segít az egészség megőrzésében!
     
    Felhasználási javaslat: 50 ml/nap, valamint igény és szükség szerint 100-200 ml/nap, több alkalomra elosztva.
    Súlyosabb problémák esetén folyamatos fogyasztás javasolt!
    Étkezés előtt kb. 15-20 perccel ajánlott a bevétele!
    Néhány percig a szájban, nyelv alatt tartsa, így hatékonyabb a felszívódás!
    Használat előtt alaposan rázza fel! Felbontás után hűtőszekrényben tartandó!
    Az íz a felhasznált gyümölcsök termőhelye és fajtája szerint kis eltéréseket mutathat.
    Tárolás: szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.

    Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
     
    Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

    Megjegyzés: A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!
    A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót!
    Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek. Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!
    Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!
    A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról pubilkát cikkekből ollózott idézetek.
    A jogszabályok alapján, az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására.
    Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
    Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
    Webáruházunk nem foglalkozik, foglalkozhat gyógyítással, problémamegoldással!
    Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
    Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
    Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!
    Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

    Termékjellemzők

    Notifikációs szám:21612/2019

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba