Tel: +36/20/423-6480; vagy +36/20/777-2710. E-mail: flavin77@freemail.hu
Flavin7 Smart kapszula, 100db
Megosztás másokkal:

Flavin7 Smart kapszula, 100db

Cikkszám: 2018302F
Kiszerelés: db
12 200 Ft
Nettó: 9 606 Ft +áfa
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Még többet ésszel!
Főbb hatásterületek:
- memória javítása
- koncentráció megőrzése
- tanulás segítése
- agyi funkciók javítása.

Termékismertető

Öszetevők: Magnézium L treonát, NADH, Koenzim Q10 (ubiquinone), Rózsagyökér (Rhodiola rosea), Ginzeng gyökér (Panax ginzeng), B6 vitamin, Bacopa monieri, Szelén, zselatin

Általában az emberek agyi kapacitásuknak csak töredék részét használják ki.
Régi vágyunk ezen az arányon javítani, könnyebben tanulni, valamint az, hogy a szellemi képességeinken minél kevésbé ronthassanak az életkor és egyéb külső körülmények hatásai.

Természetes összetételű komplex készítmény az agyi funkciók javítására. 
Hatóanyagai hozzájárulhatnak a memória javításához, a koncentráció megörzéséhez és javításához, valamint az agy kognitív képességeinek javításához.

Magnézium L-treonát 
A kutatók egy forradalmian új formáját fedezték fel a magnéziumnak, a magnézium-L-treonátot. A magnézium-L-treonát nagy mennyiségben képes átjutni a vér-agy gáton. 
A magnézium L-treonát hatására állatkisérleti modellekben a rövid távú memória javulása 18%-al, a hosszú távú memória 100%-al nőtt! -Ezen kívül növekedett a müködő szinapszisok száma is, mely kiemelt fontosságú a TANULÁSHOZ.-Kisérletekben a magnézium L-treonát hatására az agy-gerincvelői folyadék mért magnézium szintje 15%-al magasabb volt a hagyományos magnéziumformák hatásával szemben. 
Állatkisérleti modellekben a rövid távú memória javulása 18%-al, a hosszútávú memória 100% -al nőtt. Ezen kívül növekedett a működő szinapszisok száma is, mely kiemelt fontosságú a tanuláshoz.

NADH 
A NADH minden élő növényi és állati sejtben megtalálható, minthogy alapvető fontosságú az energiatermeléshez és ezáltal minden sejt életben maradásához. Az állati sejtek több NADH-t termelnek, mivel nagyobb az energiaszükségletük is. 
A legnagyobb NADH-tartalom azokban a sejtekben és szövetekben fordul elő, amelyek a legnagyobb energia-szükséglettel bírnak. 
Ezek a szív, az agy, az izmok, a máj és a vesék. 
Az agy az energiát a működőképes felismerő és emlékező tulajdonsághoz igényli.

Koenzim Q10 (ubiquinone) 
A Q10 mennyiségének biztosítása szükséges a szervezet fokozott energia igénye esetén, jelentős fizikai és szellemi igénybevételkor és túlterheléskor.

Rózsagyökér (Rhodiola rosea) 
A rózsagyökér hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

Ginzeng gyökér ( Panax ginzeng) 
A ginzeng hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához.

B6 vitamin 
A B6 vitamin részt vesz az idegrendszer normál működésében, hozzájárul az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez.

Felhasználási javaslat: napi 2-3x1 kapszula.
Bő vizzel bevenni.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. 
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Megjegyzés: A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!
A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót!
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek. Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!
Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!
A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek.
A jogszabályok alapján, az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására.
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
Webáruházunk nem foglalkozik, foglalkozhat gyógyítással, problémamegoldással!
Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!
Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

Termékjellemzők

Notifikációs szám:21615/2019

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.