Tel: +36/20/423-6480; vagy +36/20/777-2710. E-mail: flavin77@freemail.hu
Silver Folyékony Szappan, 1000 ml.
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Silver Folyékony Szappan, 1000 ml.

Cikkszám: 1803
Kiszerelés: db
2 300 Ft
Nettó: 1 811 Ft +áfa
Betöltés...

 db
Rövid ismertető:
84 féle ásványi anyaggal és nyomelemmel dúsítva, kiegyensúlyozott pH értékkel.
Gyengéden tisztítja és felfrissíti a bőrt, miközben bársonyossá teszi és nem szárítja.
 
Főbb hatásterületek:
- antibakteriális hatású
- nem szárítja a bőrt
- kellemes illat
- kiegyensúlyozott pH érték

Termékismertető

Összetevők: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Cocamide MEA, Laureth-10, Parfum, Propylene Glycol, 5-Bromo-5-Nitro-1,3-Dioxane, CI 19140, CI 42090
 
Az emberek többsége érzi, hogy a testi-lelki egyensúlyához, harmóniájához szorosan hozzátartozik az egészséges, ápolt bőr.
A termék egyedülállóságát az ezüst, valamint az ásványi anyagok és nyomelemek biztosítják.
Az ezüstöt eddig, mint ékszert ismertük. Az ezüst azonban a legerősebb, legbiztonságosabb, széles körben alkalmazható természetes antibiotikus elem, amelyet az emberiség ismer. Az Egyesült Államokban található "Silver Institute" mérései alapján több mint 650 féle kórokozót hatástalanít hat perc, vagy még rövidebb idő alatt az ezüst. Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha az ezüst akár csak nyomokban is jelen van, hiszen hatástalanítja azt az enzimet, amelyet a baktériumok, gombák, vírusok használnak anyagcseréjük során.
A 84 féle tengeri ásványi anyag és nyomelem a szervezet védekező rendszerében is alapvető fontossággal bír. Fokozzák a bőr anyagcseréjét, valamint helyreállítják a víz és zsírháztartást. A bőr megfelelően védekezhet a környezeti ártalmakkal szemben.
Folyamatos használata védi a bőrt, helyreállítja természetes nevesség-, ásványi anyag és nyomelem tartalmát, miközben ezüst tartalmának köszönhetően fertőtleníti a kezeket. 
Használata: Praktikus kézipumpa adagolású. A kívánt mennyiséget masszírozzuk a nedves bőrbe, majd bő vízzel öblítsük le.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Megjegyzés: A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!
A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékozatót!
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek.
Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!
Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!
A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek.
A jogszabályok alapján, az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására.
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
Webáruházunk nem foglalkozik, foglalkozhat gyógyítással, problémamegoldással!
Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!
Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.