Tel: +36/20/423-6480; vagy +36/20/777-2710. E-mail: flavin77@freemail.hu

Szállítási feltételek

Fontos tudni, hogy a vásárlás jóváhagyásával fizetési kötelezettsége keletkezik!

A Vevő köteles az általa feladott megrendelőlapon megjelölt és a szolgáltató által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a szolgáltató által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat a szolgáltató részére megfizetni!

GLS futárszolgálat: Minden csomagot a GLS futárszolgálat szállít házhoz 2-3 munkanapon belül.
A szállítás várható napjáról e-mailben kap tájékoztatást!

A GLS futárszolgálat - Magyarországi címre történő szállítás esetén - kiszállítási díja 15.000 Ft alatti rendelés esetén bruttó 1.525 Ft, illetve 15.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES!
A GLS futárszolgálat az ország bármely pontjára szállít.
A szállítási címnek nem kell egyeznie a lakcímmel, ezért mindenképpen olyan szállítási címet adjon meg, ahol át tudja venni a rendelését.
ÁFÁ-s számla igényét kérjük külön jelezze, illetve ebben az esetben az Adószámot is írja meg, mivel az kötelező!

A rendelés leadásakor kérjük, előre jelezze a megjegyzés menüpontban a szállítás idejére vonatkozó kérését, ha van (melyik munkanap kéri a csomagot). 
A rendelés feldolgozása után ugyanis mi már nem tudunk változtatni az e-mailben elküldött szállítási időponton!

FIGYELEM!
Ezüstlap rendelése esetén a webáruház rendszere összeadja a megrendelést! Ha az ezüstlapon kívüli rendelés összege nem éri el a 15 000 Ft-ot, akkor annak is 1525 Ft szállítási költsége van!

A GLS futárszolgálat minden munkanap 08:00 és 17:00 között szállít. Ennél pontosabb szállítási időpontot nekünk nem áll módunkban meghatározni, mivel a szállítás nem a mi hatáskörünk.
A szállítás napján 08:00-tól lehet érdeklődni a GLS futárszolgálatnál a pontos szállítási időpontot illetően a +36/29 886-700-as központi telefonszámukon.

A rendelés leadását követően a rendszer küld egy automata e-mailt a rendelés adatairól (ezért fontos, hogy működő e-mail címet adjon meg). 
Ha valamit rosszul töltött ki, akkor kérjük, válasz e-mailben írja meg, vagy telefonáljon a helyes adatok miatt.

Külföldi címre történő szállításnál, 700 Euro feletti rendelésnél ingyenes a szállítás!
Ennél kisebb összegű rendelésnél a csomag súlyától függ a szállítás díja!
A szállítási költségről kérjen tájékoztatást e-mailben!

Sikertelen csomag átvétel esetén:
A vevőnek joga van a vásárlástól való elálláshoz, azonban nincsen joga ezáltal anyagi károkat okozni a feladónak, illetőleg az okozott anyagi károkat köteles megtéríteni! 
A csomag átvételének megtagadása vagy sikertelen csomagátvétel esetén a feladóhoz visszaérkező csomag oda-vissza szállítási költsége, depóban tárolása minden esetbe a VEVŐT terheli, mivel a szállítás az átvételtől függetlenül megtörtént! 
Ennek összege 3 000 Ft - 5 000 Ft közötti összeg, helytől függően, melyet a GLS futárszolgálat határoz meg és melyet a vevőnek meg kell térítenie!
A GLS futárszolgálat mindig kétszer kísérli meg a kiszállítást, kérjük egyeztessen a futárszolgálattal, ha a megadott szállítási címen nem tartózkodik senki a kiszállítás ideje alatt! 
Vegye fel a kapcsolatot a futárszolgálattal, elkerülvén a kellemetlenségeket.