Tel: +36/20/423-6480; vagy +36/20/777-2710. E-mail: flavin77@freemail.hu

Hogyan védekez(z)ünk a második hullám ellen?

2020-09-14 15:10
Ön is hallhatta a napokban a híradásokban, hogy a koronavírus második hulláma sajnos "megérkezett" hazánkba is!

Most nem szeretnék arra kitérni, hogy sokan még az első hullámot is megkérdőjelezik!?
Ezt mindenki döntse el saját maga!

Ami viszont lényegesebb, hogy ősszel várható(?) az influenza is, így rosszabb esetben két vírusos megbetegedéssel is számolhatunk!
(Az egyéb légúti megbetegedésekről nem is beszélve!)

Az én gondolkozásomban ez azt jelenti, hogy nehéz lesz majd eldönteni azt, hogy ki "egyszerű" megfázásos beteg, ki lesz, aki influenzás, és ki, aki koronavírusos?

Az utóbbi napokban viszont újra egyre többen érdeklődtek e-mailben is, és telefonon is, hogy mit ajánlunk, melyik termékek hatékonyak a koronavírusra?

A tavasszal már volt egy hasonló időszak, amikor még elég keveset tudtunk mi is, így akkor a gyártó cég több fajta termékkel gazdagította a palettát, amelyek kiemelkedően immunrendszer erősítő hatással rendelkeznek!

Azóta több helyen már hivatalosan is megjelent, hogy a C-vitamin, a D-vitamin, illetve a Kvercetin (Quercetin) hatóanyagok nagy mértékben képesek arra, hogy nagyobb megbetegedés léphessen fel!

Mi is, illetve a környezetünk is, már tavasszal olyan termékeket kezdtünk el fogyasztani, amelyek ezeket a hatóanyagokat tartalmazzák!

Azóta pedig újabb termékek jelentek meg, így most mindenki számára nyilvánossá teszem, hogy mi milyen termékeket fogyasztottunk, illetve melyek azok, amelyekkel "várjuk" a második hullámot!
(Az elsőt azok közül, akiknek ajánlottuk, senki sem kapta el! Pedig, nagyon sok e-mailt, telefont kaptunk, alig győztük a sok érdeklődést és mellette az ajánlott termékekkel a rendeléseket kielégíteni!)

Van egy saját magunk által készített, közismert "folyadék", amit mindenki számára jó szívvel merek ajánlani!
Az ezüst kolloid, amelyből tavasszal is "elláttam" a családunkat, ismerőseinket, nagyban hozzájárult, hogy az immunrendszerünk erős maradjon.
Az ezüstkolloid előállító gép (NSCP) segítségével annyi, és olyan mennyiségű ezüst kolloidot állítok elő, amennyit én szeretnék!
(Igaz, nem "olcsó" beruházás, viszont ha kiszámoljuk, lényegesen olcsóbban jön ki az előállított kolloid, mint a kész termék! Tavasszal is nagyon sok litert készítettem, várhatóan ez most sem lesz másképpen! Az "eredménye" viszont az, hogy lázasak nem voltunk, sem az influenzától, sem a koronavírustól!)

Azok számára, akik nem szeretnék otthon előállítani, a Crystal Silver Natur Power termékek közül javasolom a fogyasztást! Ezek között több féle termékcsomag van, amelyek rendkívül kedvező árban vannak!
Tavasszal is az egyik legnagyobb mennyiségben eladott termék volt, illetve azóta is vezeti a gyártó cégnél az eladási listát!
(Várhatóan, az őszi szezonban is ezek a termékek lesznek a sláger termékek!)

Tavasszal a cég megjelentetett egy nagyon kedvező áru, kiemelkedő hatóanyagtartalommal rendelkező terméket, amelyet mi is, környezetünk is folyamatosan fogyasztott:
Flavitamin Double Immun C+D vitamin kapszula, 2x120 db.

Azóta a kutatások alapján kiderült, hogy az egyik flavonoid, a Kvercetin (Quercetin) hatékony lehet a koronavírusra is! Mellette szintén megtalálható a C-vitamin, a D-vitamin, illetve a kasvirág is, amelyek szintén immunerősítő hatással rendelkeznek (mi is ennek a terméknek a fogyasztását kezdtük el, és folyamatosan fogyasztjuk!):
Double Immun Quercetin, C+D vitamin és Echinacea kapszula, 2x120 db.

Az alábbi linken egy rövid cikket olvashat a Quercetin és a D-vitamin jótékony hatásairól:

A Kvercetin hatóanyag a már megszokott Flavin7 itallal, illetve kapszulával is kapható:

Erősebb immunrendszer, nagyobb esély a súlyosabb megbetegedés elkerüléséhez!

Az pedig már nagyon sok helyen kimutatott tény, hogy azok az egyének, akiknek az immunrendszerük erős, lényegesen kisebb az esélyük arra, hogy akár egy egyszerű megfázás, akár az influenza, vagy éppen a koronavírus súlyosabb megbetegedést okozzon náluk!
Természetesen, vannak olyan esetek, amikor mi is "elkapjuk" az influenzát, viszont (ezt az érdeklődőknek mindig elmondom), hogy az nem mindegy, hogy napokig, esetleg hetekig magas lázzal fekszem, vagy maximum 2-3 nap esetleg kisebb hőemelkedéssel átmegy rajtam, rajtunk a betegség!

Ezért, a címben feltett saját kérdésemre - amit a közeljövőben valószínűleg megint sokan fognak megkérdezni -, a fenti készítmények fogyasztását javasolom, javasoljuk, mivel mi is, környezetünk is fogyasztjuk, és így készülünk fel a második hullámra!
Természetesen, ettől a cikktől függetlenül szívesen segítek a választásban e-mailben, vagy telefonon is!

Jó egészséget, minél kevesebb megbetegedést kívánunk minden olvasónknak!
2020-09-14 15:10