Tel: +36/20/423-6480; vagy +36/20/777-2710. E-mail: flavin77@freemail.hu

    Hamarosan kezdődik az iskola...

    2020-09-07 21:34
    Amennyiben Önnek kiskorú gyermekek van, az augusztus hónap az óvoda, iskola előkészületeivel telik.
    Gondos szülőként kezdi előkészíteni, beszerezni a szeptemberi kezdéshez szükséges ruhákat, tanszereket, felszereléseket!

    Sok szülő kérdezi ilyenkor, hogy milyen termékeket javasolunk, hogy lehetőleg minél kevesebbet hiányozzon a gyermekük az óvodából, iskolából?
    Most azokról a termékekről olvashat, amiket különösen a nyár végi, őszi időszakokban javasoljuk, hogy az immunrendszert felerősítve, a megfázásos időszakokat könnyebben tudják elviselni, és lehetőleg keveset hiányozzanak az óvodából, iskolából a gyermekek!
    (Talán a mostani járványos időszakban ez most még különösen fontos! Sajnos már most több olyan óvodáról hallani a híradásokban, amiket bezártak vírusfertőzés miatt!)

    Az egyik a legismertebb ilyen készítmény, az "ezüst kolloid"!
    Számos pozitív és negatív hír terjed az interneten! Viszont kevesen tudják, hogy megállapított tény, hogy az ezüst több mint 650 féle különböző kórokozóra hatékony!
    Sokan csak akkor fogyasztják, amikor már "baj" van, influenza, megfázás, láz, stb.
    Viszont lehet, sőt ajánlott megelőzésre is használni!
    A gyártó cég által forgalmazott termékeknek az előnye, hogy nem "kolloid" - vagyis nagyobb szemcséjű - ezüstöt tartalmaz, hanem apró, szinte szemmel láthatatlan, nano méretűeket! (Könnyebben tud hatni, behatolni, beépülni ezáltal a sejtállományba, kórokozókba!)
    Megelőzésre az ajánlat, napi 5-10 ml, 2-3 héten keresztül, és utána 1-2 hét szünet!

    Többféle kiszerelésben, különböző hatóanyagokkal kiegészítve az alábbi linken választhat:

    Ha saját maga szeretné elkészíteni az ezüst kolloidot, akkor az alábbi linken teheti meg:

    Nem győzzük hangsúlyozni, és ajánlani, hogy a gyermekek számára is feltétlenül szükséges az ásványi anyagok és nyomelemek napi szintű, folyamatos biztosítása!
    Ezeket az anyagokat elsősorban zöldségekkel, gyümölcsökkel lehet(ne) biztosítani, de sajnos nem fogyasztanak, nem fogyasztunk elegendőt, így a szervezet egy idő után hiányban szenved, ami un. "hiány betegségeket" okoz!

    Ezekre az anyagokra az immunrendszernek is szüksége van, vagyis, ha nincs a szervezetben napi szinten megfelelő mennyiségű ásványi anyag és nyomelem, nincs immunrendszer, vagyis nincs, vagy gyenge a védelmi rendszere a szervezetnek!
    Nagyon fontos még, hogy a vitaminok is csak abban az esetben tudnak hatékonyak lenni!!! (Önmagában pl. a C-vitamin sem tud hatékony lenni, csak abban az esetben, ha több fajta ásványi anyag is van!)
    Az egyik legösszetettebb, legtermészetesebb készítmény, a Trace Mineral 84M nevű készítmény, amely mint a neve is mutatja, több mint 84 fajta olyan anyagot tartalmaz, amelyre minden nap szüksége van szervezetünknek!

    Különböző kiszerelésekben kapható:

    Azok részére, akik a gyermekük védelmében, az immunrendszer erősítésén kívül a fejlődésüket is szeretnék elősegíteni, a könnyebb tanulás érdekében is szeretnének terméket választani, a legösszetettebb készítmény, a Flavin77 Kid nevű készítmény, amely kifejezetten gyermekek részére lett kifejlesztve:

    2020-09-07 21:34