Tel: +36/20/423-6480; vagy +36/20/777-2710. E-mail: flavin77@freemail.hu

  Hallott már a szilimarinról?

  2022-11-14 14:12
  A szilimarin a máriatövis hatóanyaga. 
  Ezt a gyógynövényt már évszázadok óta gyógyító természetes gyógyítóként.

  A szilimarin csökkenti a gyulladást és az inzulinérzékenységet is javítani tudja. 
  Egy kutatás során azt állapították meg, hogy a szilimarin foszfatidil-kolinnal és E-vitaminnal együtt adagolva hatásosan csökkentette a máj méretét és a hasi zsírt, mintha csak önmagában egy táplálkozási testmozgással lett volna kombinálva.

  A szilimarin hatására az inzulinérzékenység is javult, illetve a betegeknél szignifikáns javulást tapasztaltak, amikor a májenzim teszteket alaposabban vizsgálták
  A vizsgálatban részt vett vevő személyek 85 százaléka túlsúlyos vagy elhízott volt, azonban szilimarin mintegy tizenöt javította az embereket a testtömeg indexét.

  A korábbi kutatások során arról számolunk be, hogy a szilimarin nevű vegyület képes megállítani az olyan májbetegségek fejlődését, amelyek májhegesedést, májrákot, májelégtelenséget és halált okozhatnak.

  Ez a növényi vegyület olyan súlyos betegséggel szemben is eredményesen léphet fel, mint az elhízás, a cukorbetegség, a hepatitisz-C vagy a metabolikus szindróma.

  A szilimarin ezen kívül serkenti a máj regenerálódását és fokozza annak antioxidáns állapotát. 
  A máj regenerációja úgy történik, hogy mindeközben védi és tölti fel a szervezet glutationkészletét, amelyet a szervezet antioxidáns-tárolójának is nevezhet.

  Erős antioxidánsként a szilimarin gátolja a toxinok sejtekhez való kötődését is. 
  Ennek eredményeképpen ez a flavonoid csökkentheti és akár vissza is fordíthatja a gyógyszereket, az alkohol, az ipari vegyszerek, a peszticidek és a nehézfémek által okozott károsodást.

  A szilimarin klinika az elhízás kialakulását is a zsírok lebontásával, mindemellett csökkenteni tudja az LDL-koleszterin szintjét is.
  A szilimarin egy erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő szer, amely fokozza az immunrendszert, védi a DNS-t a mutációk ellen és meggátolja a tumorok növekedését is.
  Forrás: gyógyszernélkül

  Válasszon, és fogyassza az alábbi leíráshoz (kattintson a termékről a részletes leíráshoz):

  2022-11-14 14:12