Tel: +36/20/423-6480; vagy +36/20/777-2710. E-mail: flavin77@freemail.hu

    D-vitamin hiány és a daganatos betegségek közötti összefüggések!

    2022-12-28 10:20

    Milyen tényezők állhatnak a daganatos betegségek hátterében?

    Többek között oka lehet az elhízás vagy az alultápláltság, a dehidratáció, az érzelmi túlterhelés, a lelki trauma, a mindennapi stressz, a rendszertelen és egészségtelen életmód, a dohányzás, a mértéktelen alkohol- és gyógyszerfogyasztás és még sorolhatnánk.

    Rengeteg oka lehet annak, ha valaki megbetegszik, hiszen az emberi szervezet hosszútávon képtelen megbirkózni ezekkel a hatásokkal.


    Ha az emberi testet elárasztják a toxinok, a szervezet egy idő után már képtelen lesz a feladatait ellátni, éppen ezért nagyon fontos, hogy ne merítsük ki szervezetünk energiatartalékait és szabadítsuk meg a méreganyagoktól.
    Hiszen ezzel beindulnak szervezetünk öngyógyító folyamatai és a rákos állapot sem alakul ki, amely már egy végső védekezési fázisa a szervezetnek, hogy megszabaduljon a számára oly terhes, káros anyagoktól.

    Azok a sejtek is rákossá válhatnak, amelyek nagyon hosszú időn keresztül nem jutnak elegendő oxigénhez, illetve táplálékhoz.


    A kutatások azt is alátámasztották, hogy az elhízás és a daganatos megbetegedések között is van összefüggés, illetve az oxidatív stressz is okozója lehet a rák kialakulásának.

    Az oxidatív stressz nem más, mint olyan sejtkárosodás, amelyet a szabad gyökök okoznak.
    Ha valaki még túlsúllyal is rendelkezik, megnöveli a rák kialakulásának kockázatát, hiszen az immunrendszer is legyengül és még a DNS is károsodik.

    A kaliforniai egyetemi döntések, hogy az elegendő mennyiségű D3-vitamin és kalciumfelvétel csökkenteni képes egyes daganatos megbetegedések – mellrák, vastagbélrák, végbélrák – kialakulásának a kockázatát.


    Más vizsgálatok szerint pedig a megfelelő D-vitamin-szint nem csupán a daganatos megbetegedések kialakulásának kockázatát csökkenti, hanem az áttétek kialakulásának esélye is lecsökken, illetve maga a daganatos betegség is könnyebben kezelhető.

    Forrás:  
    gyogyszernelkul.com 

    Kezdődik a "naphiányos" hosszú, őszi-téli idő, ezzel egyre kevesebb D-vitaminhoz jut a szervezetünk 

    Előzze meg a D-vitamin hiányt, ezzel a súlyos betegségeket!

    Válasszon az alábbi termékek közül: 

    Upper Level D3-vitamin 4000 NE + Magnézium + C-vitamin kapszula 

    Double Protect kapszula 

    Double Immun Quercetin, C+D vitamin és Echinacea kapszula 

    2022-12-28 10:20