Tel: +36/20/423-6480; vagy +36/20/777-2710. E-mail: flavin77@freemail.hu

Az egészség többet ér mint az arany!!!

2021-10-10 17:02
Minél idősebbek vagyunk, annál hajlamosabbá válunk az oxidációra, vagyis bizonyos értelemben testünk is rozsdásodni kezd. 
Minden, ami megelőzi, vagy lassítja az oxidációs folyamatokat, antioxidánsnak minősül.
Szervezetünk maga is termel néhány antioxidánst (amelyeket endogén antioxidánsoknak nevezünk), de táplálkozásunk során más antioxidánsokat (külső, ún. exogén antioxidánsokat) is magunkhoz kell vennünk. 
Az antioxidánsok az anyagcsere és a baktériumok elleni védekezés során keletkező szabadgyököktől védik a szervezetet.
Bizonyos körülmények között, például tartós légszennyezettség, ultraibolya-sugárzás, betegségek, cigaretta hatására a szabad gyökök termelődése fokozódhat. 
A szabadgyökök károsító hatása sok betegségben kimutatható: nagy szerepet játszanak a sejtek öregedési folyamataiban, a koszorúér-elmeszesedés, a szívinfarktus, a rákos megbetegedések, bőrgyógyászati megbetegedések, több májbetegség kialakulásában. 
Érthető tehát az antioxidánsok fontos szerepe e betegségek megelőzésében, gyógyításában.

Az antioxidánsok leggazdagabb tárházát a növényi szervezetek kínálják. 
Ezek közül is kiemelkedő jelentőséggel bírnak a flavonoidok, melyek másodlagos növényi anyagcseretermékek, és főként a gyümölcsök héjában, magjában, kocsányában találhatóak. 
A flavonoid vegyületek vizsgálatát az érrendszerre gyakorolt hatásuk szempontjából kezdték el a kutatók, de hamar rájöttek, hogy legalább ilyen hatással bírnak a daganatok kialakulásának megelőzésében, a meglévő daganat terjedésének féken tartásában és a kemoterápia káros mellékhatásainak csökkentésében.

Mint tudjuk, minden daganat más módon képződik, ezért jelenleg csekély esélyét látjuk annak, hogy valaha is feltalálják azt a kapszulát, ami hatására a testben kialakult esetleg már áttétet képező rákos elváltozás azonnal gyógyítható lenne. 
A legjobb eljárás a fent említett betegségek megelőzésére, ha szó szerint vesszük, és valóban megelőzzük a bajt.

A flavonoidok – mint növényi hatóanyagok – főleg az emésztő- és keringési rendszerben hatnak. 
Megkötik a szabadgyököket, a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját, csökkentik az LDL koleszterin arányát, azaz mérséklik az érelmeszesedés veszélyét. 
Kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy növelik az érfalak rugalmasságát, csökkentik a koleszterinszintet és a vérrögképződést. 
Ezeken kívül védőhatást fejtenek ki a trombózis ellen. 
Kedvező élettani hatásuk közül kiemelhető az antibakteriális, májvédő, vírusellenes hatás, fogszuvasodás gátlás, égés/hámsérülés esetén a hámosodás serkentése.

Dr. Erdős Sándor onkológus szakfőorvos 2002-ben végzett Flavin7-el kapcsolatos kontrollált klinikai vizsgálatok nyomán ezt írta: 
„A klinikai vizsgálatok során meggyőződtünk arról, hogy a Flavin7 lényegesen javítja a betegek életminőségét, csökkenti, vagy kivédi a kemo-sugárterápiás mellékhatásokat, hepatoprotektív (májvédő) és kardiotoxicitást védő hatással rendelkezik. 
Csökkentette a csontáttétes betegek fájdalmát, kemotherápiás kezelést követően a vérkép (fvs és thrombocyta szám) rövidebb idő alatt normalizálódott. 
Meglepődötten tapasztaltuk, hogy a betegek hangulatát kedvezően befolyásolta, többüknél kifejezett antidepresszios hatást észleltünk.”

Az oxigénnel lassan elégünk, mégis szükséges. 
A hidrogén új tiszta energia, amely lassítja az öregedést!
A magas hidrogén tartalom a redukáló hatást fokozza. 
A szabadgyökök megkötésének ez a legújabb és legeredményesebb természetes módszere. 
A redukáló folyamatok a szervezetben, az életműködések által kiváltott oxidatív stressz miatt kialakult károsodások gátlására is alkalmasak. 
Amikor a hidrogén egy szabadgyökkel találkozik az élő szervezetben, képes annak semlegesítésére. 
Ezáltal a szabadgyök azonnal elveszíti sejtkárosító hatását.
A kutatások eredményeként sikerült nagy mennyiségű aktív hidrogént oldani a sűrű molekulaszeparált gyümölcs koncentrátumba, így a hidrogén jól tárolható és a szervezetbe jutva a legkisebb méretű antioxidánsként hatékonyan tudja kifejteni szabadgyök megkötő hatását. 
Az antioxidáns flavonoidok, a hidrogénnel együtt új tulajdonságot nyertek. 
Ezzel a világszabadalommal a Flavin7 olyan redukáló hatású anti - aging étrend-kiegészítő, mely gátolja a sejtek elégését, oxidálását. 
Ezen tulajdonságát emeli az a tény is, hogy a rákellenes gyógyszerek közül is csak nagyon kevés fejlesztés rendelkezik ezzel a tulajdonsággal.
/Forrás: Paramedica/

Válasszon, és fogyassza az alábbi termékeket (kattintson a termék nevére a részletes leíráshoz):
2021-10-10 17:02